Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Robin Martens deelt te lieve foto's van dochter Makéna

So cute!

Robin Martens zit sinds de geboorte van haar dochtertje Makéna afgelopen augustus op een roze wolk. Of eh, moeten we zeggen paarse wolk? De actrice deelt op Instagram namelijk een paar te schattige foto's met haar dochtertje waarop ze beiden van head to toe in het paars gehuld zijn.

Fotoshoot

Op de cover van Fabulous Mama staat dit keer niemand minder dan Robin Martens met haar boyfriend Benjamin en hun dochtertje Makéna. Daarvoor trokken ze hun mooiste paarse outfits aan en dat leverde prachtige resultaten op. Op Instagram deelt de actrice een paar beelden van de fotoshoot – en oh my wat is de kleine Makéna toch snoezig.

Tweede naam

"Wie raadt Makéna haar tweede naam?", schrijft Robin bij de lieve kiekjes. Enne, daar hebben haar volgers wel zo hun ideeën over. Het kleurenthema van de fotoshoot speelt daarin een grote rol. Zo komen namen als LavendelVioletPurple en Lila voorbij.

Anderen gooien het over een andere boeg. "Ik denk de naam van je moeder", schrijft iemand. Ook de namen FayeLoïs en of course Robin komen voorbij. Wat de tweede naam van Makéna echt is, dat lijkt de mom nog even geheim te houden.

Zwangerschap

Vorig jaar maakte Robin bekend dat haar dochter op 8 augustus ter wereld is gekomen en de prachtige naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One“, schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

De actrice is sinds begin 2020 samen met vriendlief Benjamin. In januari 2021 maakte het stel bekend in verwachting te zijn.

Bron: Instagram @robinmartensofficial | Beeld: BrunoPress, Instagram