Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra komt op voor vrouwen: ‘Wij zijn veel te hard voor onszelf’

'Message to my ladies', schrijft het model op Instagram.

Galapremiere van Hans Klok - VEGAS

Women empowerment wordt steeds belangrijker, vindt ook Kim Feenstra. Daarom besloot het model gisteren een Instagrampost te wijden aan dit onderwerp. Want volgens de beauty mogen vrouwen wel iets meer voor zichzelf opkomen.

Meest zelfverzekerde versie

"Message to my ladies", schrijft Kim bij een prachtige zwart-wit foto van zichzelf. "We moeten gewoon de hottest, meest zelfverzekerde, bad b*tch versie van onszelf kiezen en dat voor de rest van ons leven zijn. Laat niemand je vertellen dat je lelijk, dom, mager, dik, niet goed genoeg, het niet waard bent of het niet gaat halen", stelt de beauty.

Volgens Kim zouden we allemaal eens vaker in de spiegel moeten kijken. "Kijk in de spiegel en kus de queen die je ziet. Vertel haar dat ze mooi is en dat je van haar houdt. Vertrouwen groeit als je je ziel water geeft", vervolgt ze filosofisch.

Complimenten geven

Tot slot heeft het model nog een goed advies voor alle ladies: "Be your own best friend". Ze vervolgt: "En geef een compliment aan elke andere vrouw die je kent of niet kent. Wij vrouwen zijn veel te hard voor onszelf en elkaar", vindt Kim. "De vraag is waarom? We zouden elkaar juist moeten optillen." Well said, Kim!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Eigenwijs

Naast female empowerment is Kim vooral bezig met zoontje Brooklyn. De kleine man begint nu namelijk al een beetje eigenwijs te worden. En dat terwijl hij nog niet eens twee jaar is. “Ik dacht altijd dat bij de leeftijd van 2 jaar het woord nee hoorde. Want, zo heb ik me laten vertellen: 2 is nee”, liet Kim laatst weten op Instagram. “Nou lieve mensen, Brooklyn is 1,5. En als we voor elke keer dat hij nee zegt een zonnige dag zouden krijgen was Nederland een tropisch oord.”

Bron: Instagram @k2im | Beeld: BrunoPress, Instagram