Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Daisy deelt emotioneel bericht op Instagram: 'Doodmoe, overspannen en uitgeput'

'Ik heb mij zelden zo miserabel gevoeld als op al deze vakantiefoto’s', schrijft Daisy.

Daisy Piras deelt regelmatig vrolijke kiekjes op Instagram. Is het niet een verliefd kiekje met vriendlief Luca Borsato, dan is het wel een zonnig vakantiekiekje. Toch schuilt er soms meer achter die foto's, zo deelt Daisy in haar Instagram Stories. De brunette zit namelijk in een zware periode.

Moeilijke periode

Daisy vertelt namelijk dat haar moeder kanker heeft en dat ze daar een jaar geleden achter is gekomen. "Ik reed net langs de afslag Bilthoven en voelde ineens zoveel stress en herinneringen opkomen", begint Daisy haar verhaal. Ze vertelt dat ze een of twee keer in de week vanuit Groningen naar het borstkankerziekenhuis in Bilthoven moest met haar moeder.

"We hebben zo vaak doodstil in de auto gezeten. Bang voor wat er komen ging of gezegd ging worden", gaat ze verder. "Maar ook veel mooie herinneringen. Samen wandelen, lunchen en heel veel lachen tussen de afspraken door."

Herstel

De voormalig Temptation-ster vertelt dat het een pittige periode was. "Aan haar operatie leek geen einde te komen. Ik heb zeven uur in mijn eentje gewacht om uiteindelijk een telefoontje met het verlossende antwoord te krijgen dat alles goed was gegaan", vertelt Daisy. Gelukkig lijkt het nu weer beter te gaan met haar mama. "Het wachten is op de hersteloperaties en hopen dat de kanker nooit meer terugkomt", aldus de brunette.

Overspannen

Daisy vertelt openhartig dat deze periode haar enorm veel stress heeft opgeleverd. Op een volgend kiekje in haar Stories biecht ze dan ook op dat niet alles is wat het lijkt. “Ik heb mij zelden zo miserabel gevoeld als op al deze vakantiefoto’s”, schrijft ze bij foto waarop ze vrolijk lijkt, maar dat eigenlijk dus niet is. “Ik was doodmoe, super overspannen en uitgeput. Gevolgd door maanden van veel huilen en niet mijzelf zijn.” En nog steeds heeft Daisy soms last hiervan. “Nog erg schommelend in goede en slechte dagen en heel erg zoeken naar een balans in mijn belastbaarheid en belasting. (…) Anyway ben ik dus een ster in lachen op foto’s, terwijl mijn leven verschrikkelijk gaat", aldus de lover van Luca Borsato. Pfff... heavy!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram Daisy, Temptation Island