Winning Wednesday: 5x Dress Eev van Lofty Manner t.w.v. €54,95

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 5 keer de Dress Eev uit de Spring 2022-collectie van Lofty Manner ter waarde van €54,95 weggeven. 

Lente in je bol

De lente is dit weekend officieel van start gegaan, en dat betekent dat we onze garderobe spring ready maken. De dikke wollen truien maken plaats voor luchtige blousejes en jurkjes én we vullen onze garderobe aan met nieuwe lente musthaves. 

Lofty Manner begrijpt dit maar al te goed. In de lentecollectie Greetings From Lisbon heeft het Amsterdamse merk dan ook diverse tops, broeken, jumpsuits en jurken die je ultieme spring vibes geven. Daar worden wij hebberig van! 

Dress Eev

Een van onze favoriete items uit de Greetings From Lisbon-collectie is toch wel de Dress Eev. Een jurk met een kleurrijke print van gele bloemen met witte en blauwe accenten. De mouwen van de jurk zijn wijd en eindigen in een kleine klokmouw. De mini dress sluit aan bij de taille en loopt vervolgens wijder uit naar beneden en eindigt in een brede geplooide band. Daarnaast heeft Dress Eev een onderrok, waardoor de jurk niet doorschijnt. Ideaal!

De jurk Eev is verkrijgbaar in XS, S, M, L en XL.

Win, win, win 

Zie jij jezelf al in de Dress Eev lopen? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet maak jij kans op één van de vijf Eev-jurken t.w.v. €54,95. 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Lofty Manner heeft momenteel een mega sale met kortingen tot 70%. Tegen een klein prijsje kun je alsnog prachtige items in de wacht slepen. Worden we blij van! 

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 5x Dress Eev van Lofty Manner t.w.v. €54,95″ description=”Doe mee en maak kans! ” ended_at=”29-21-2022″ brand=”Grazia” questions=”%5B%22In%20welke%20maat%20zou%20je%20de%20jurk%20willen%20winnen?%22%5D” ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 29 maart 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws