Temptations Delphine vertelt reden achter relatiebreuk met Thomas

Lees ook

Delphine liet eerder deze week op Instagram weten dat zij en haar lover Thomas alweer uit elkaar zijn. De voormalig Temptation-ster onthult nu details over de relatiebreuk.

Nieuwe vriend

Wie het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave gezien heeft weet dat Delphine en Bert niet bepaald als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De twee verweten elkaar van alles en haalden continu naar elkaar uit op social media. Echter, het leek er vorige maand op dat Delphine deze roerige periode eindelijk achter zich had kunnen laten, omdat ze een nieuwe liefde had. Vol trots maakte ze op Valentijnsdag bekend een relatie met Thomas te hebben.

Uit elkaar

Helaas was deze relatie dus maar van korte duur en zijn Delphine en Thomas na een paar weken alweer uit elkaar. In een nieuwe Q&A op Instagram vertelt Delphine waarom het uit is gegaan. “Voordat iedereen er weer zijn eigen verhaal van maakt: ik heb het gedaan gemaakt met Thomas omdat hij niet de gast was die ik zocht. Onze eigenschappen pasten niet samen”, zegt Delphine.

Delphine was naar eigen zeggen nog niet toe aan een nieuwe relatie. “Het ging allemaal ook heel snel. Dit heb ik nu ingezien. Ik was er nog niet klaar voor. Ik vind het eigenlijk heel erg dat ik dit moet delen met jullie, want soms heb ik ook nog een privéleven”, stelt ze.

delphine
Screenshot Instagram Delphine

Bert

Tussen Thomas en Delphine heeft het helaas dus niet goed uitgepakt, maar hoe zit dat met een eventuele hereniging tussen haar en Bert? In december vertelde Delphine in een interview met Grazia nog dat ze inmiddels geen contact meer heeft met Bert. “Inmiddels heeft hij me overal geblokkeerd. We moeten nog veel dingen uitpraten, dus ik sta er wel voor open om hem te spreken. Maar als hij dat niet wil, ga ik er niet om smeken. Ik heb nog veel vragen over ons huis, maar ik zou hem niks meer vragen over Temptation. Dat boeit me niet meer.” Duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram Delphine, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook