Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ouch: Bridgertons Simone Ashley liep blessure op tijdens opnames

Say what?!

Terwijl wij ongeduldig uitkijken naar het tweede seizoen van Bridgerton, delen cast en crew steeds meer details over wat we kunnen verwachten. En onlangs deelde Simone Ashley, die de rol van Kate Sharma op zich neemt, een pijnlijk detail over de opnames.

Korset

Zo liet ze in een interview met het Britse blad Glamour weten dat het dragen van een korset geen makkie was. Zo deelt Simone dat het je flink afhankelijk maakt van andere mensen. "Wanneer je een korset draagt, kan je geen schoenen aandoen", lacht ze. En daarom moesten de stylisten dus te hulp schieten.

Ook maakt een korset veel verschil op een heel ander gebied: eten! "Op mijn allereerste dag dacht ik: 'okee, ik ben een leading lady, ik moet veel eten, lekker veel energie hebben'. Dus ik at een flinke portie zalm, maar toen besefte ik dat dat niet kon met dat korset. Wanneer je dat korset draagt, kun je gewoon niet eten." Heavy!

Pijn en blessures

En nog erger: Simone deelt dat ze zelfs een flinke blessure opliep met het dragen van een korset. "Ik had zoveel pijn van het korset. Volgens mij heb ik at one point iets in mijn schouder gescheurd", deelt ze. Tja, je moet het maar over hebben voor alle pracht en praal van Regency era London!

Bridgerton seizoen 2

We moeten nog even geduld hebben voor het tweede seizoen te zien is. Die komt namelijk volgende week vrijdag uit, op 25 maart. Dan zien we ein-de-lijk hoe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zijn zoektocht naar de liefde voortzet. Dit keer laat hij zich leiden door zijn hoofd, en niet door zijn… hart. Wanneer geen enkele debutante lijkt te kunnen voldoen aan zijn onmogelijke eisenlijst, arriveren daar ineens Kate Sharma (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina Sharma (Charithra Chandran) uit India. Voordat Anthony de prachtige Edwina het hof kan maken, moet hij echter eerst aan de strenge eisen van big sister Kate voldoen.

Bron: Glamour UK | Beeld: Bridgerton