Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Adele openhartig over afvallen: 'Zo nu en dan wel eens Big Mac gegeten'

'Het moet wel leuk blijven', aldus Adele.

The BRIT Awards 2022

Haar stem is prachtig en haar nummers subliem, maar ook de lichamelijke transformatie van Adele is een prestatie om van onder de indruk te zijn. De zangeres gooide een tijdje geleden het roer drastisch om en wist heel wat kilo's af te vallen. Haar afvalgeheim deelt ze nu in een interview met Vogue.

Gezonder leven

Adele is weer helemaal terug van weggeweest en zit beter in haar vel dan ooit, zo vertelt ze in gesprek met magazine Vogue. De zangeres vertelt dat gezond eten en sporten haar hebben geholpen om af te vallen. "Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd, maar ben vooral meer gaan bewegen en ben daardoor ook bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken. Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan en heb juist elke dag een goed ontbijt genomen. Voorheen dronk ik tien koppen thee met twee klontjes suiker in elk kopje, dat doe ik nu dus niet meer", legt ze uit.

Drie jaar lang

Gewicht heffen en cardio-training wisselde Adele af. "Ik ben gewichten gaan heffen en heb mezelf opgelegd om twee keer per dag een flinke cardio-training te doen. Dat heb ik uiteindelijk drie jaar lang gedaan, waarbij ik tijdens de lunch een salade at van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, met een dressing van olijfolie en citroensap. Daarnaast ben ik zelf gaan koken en vond ik het vooral leuk om recepten van Jamie Oliver te maken."

Cheaten

Daarnaast trok Adele ook minder vaak een fles wijn open, al wilde ze zichzelf niet helemaal van een lekker wijntje ontzeggen. Enne, dat gold ook voor een lekkere burger van de McDonald's. "Als ik behoefte had aan wijn dan wilde ik alleen maar Whispering Angel rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt wel eens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven." En zo is het maar net!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • Adele (Adele Laurie Blue Adkins) at the BRIT Awards 2022, The O2 Arena, Peninsuila Square, Greenwich, on Tuesday 08 February 2022 in London, England, UK. CAP/CAN √Ç?N/Capital Pictures