Ouders De Bachelors Fabrizio uiten ongenoegen: ‘Je bent hier niet om te kussen’

Fabrizio wordt op de vingers getikt.

Lees ook

Fabrizio heeft in De Bachelor tot nu toe absoluut niet stilgezeten. De Vlaamse hunk heeft al met meerdere dames gekust, waarvan er één zelfs al vrijwillig is vertrokken. Enne, dat is absoluut niet in de koude kleren gaan zitten bij zijn ouders. Die kwamen in de meest recente aflevering namelijk even op bezoek.

Ouders op bezoek

In de laatste aflevering van de Belgische versie van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis bezochten zijn ouders de luxe villa in Griekenland. Zij wilden wel even weten hoe de zaken er voorstonden en Fabri vertelde dan ook openhartig wat er allemaal gebeurd is.

Gekust

Zo vertelde hij ook dat hij al met meerdere dames heeft gezoend. “Je bent hier niet om te kussen, hé”, reageerde moeder Mariette daarop, waarop Fabrizio antwoordde: “Ik heb dat meisje ook gekust, maar dat was niet meer dan dat. Puur lust. Ik heb dat dan ook niet verder uitgezocht. De dag nadien had ik een ontbijtdate. Dat liep goed. Dan hebben we ook gekust.” Maarre, moeder Mariette wist nog niet dat er ook nog een derde meisje was tussen de olijfgaarden. Oh oh…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Date

Aan Fabrizio’s ouders vervolgens de taak om een meisje uit te zoeken die op solodate met de Bachelor mag. “Zoek eens uit wie er goed bij mij past, en dat is dan mijn volgende date”, opperde hij zijn ouders. Fabrizio neemt de keuze van zijn ouders dan ook zeer serieus. “We hebben elkaar altijd zeer goed aangevoeld”, zegt hij. Al is vader Christos het daar niet helemaal mee eens. “Luisteren naar ons heeft hij altijd gedaan, maar uiteindelijk doet hij toch steeds zijn eigen goesting!” 

Mariette en Christos kozen er uiteindelijk voor om Anna op date mee te sturen met Fabrizio. Een goede keuze vond Fabrizio, want hij zou haar zelf ook gekozen hebben. Of er meer zal opbloeien tussen Fabrizio en Anna? Daarvoor zullen we de volgende afleveringen moeten afwachten. Exciting!

Bron: Nieuwsblad.be | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook