Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prada lanceert kleurrijke pop-up store in De Bijenkorf

Wauw!

Als je langs De Bijenkorf in Amsterdam loopt, valt het niet te missen. De verschillende felgekleurde strepen in de etalage van Prada’s pop-up store trekken alle aandacht. Vanaf nu kun je Prada Tropico in De Bijenkorf bezoeken en meteen hebberigmakende items in de wacht slepen. 

Prada Tropico 

Sinds 14 maart is de kleurrijke pop-up store Prada Tropico in De Bijenkorf te vinden. De raametalage bestaat uit verschillende, felle contrasterende kleuren in geometrische patronen voor een speels effect.

Het interieur zelf wordt gekenmerkt door de grote ivoorwitte en groen gestreepte vloerbedekking en een gestileerde, tropische boom. Aan deze boom hangen honderden Prada-hoeden in verschillende kleuren, modellen en materialen, die als bladeren dienen. Love it! 

Kleurrijke accessoires

Welke items je naast de Prada-hoed zoal in de wacht kunt slepen? Accessoires als tassen gemaakt van raffia, gestreepte mutsen en bucket hats in verschillende tijdloze stijlen en kleuren, de iconische Prada triangle-tas, haarbanden met glitters en hebberigmakende chunky sandalen. 

Kun je niet wachten om de Prada Tropico binnenkort een bezoekje te brengen? Wacht dan niet te lang. De pop-up store is tot woensdag 6 april te bezoeken in de Bijenkorf Amsterdam. Veel shopplezier!