Begint je relatie saai te worden? Pas dan de 2/2/2-regel toe

Hmmm....

Zijn jij en je partner al een tijdje bij elkaar en begint de spice een beetje uit jullie relatie te vervagen? Dan is het tijd voor actie. Op TikTok gaat nu een manier viraal om je relatie weer wat romantischer te maken.

2/2/2

Wie al een aantal jaar een relatie heeft zal misschien wel herkennen dat het soms voelt alsof de rek eruit is. Heb jij je weleens afgevraagd wat het geheim is van al die koppels die zo lang bij elkaar blijven? Volgens TikTok is dit de zogeheten 2/2/2-regel. Wie deze regel invoert zou zijn of haar relatie ineens een stuk opleuken. Het houdt in dat jij en je partner iedere twee weken een avondje uitgaan, om de twee maanden een weekendje weggaan en elke twee jaar een week weggaan. Voor mensen die al samenwonen zou dit volgens TikTok dé manier zijn om een relatie leuk te houden.

@lifecoachshark Hit + for the series, it’s free! #advice #dating #datingadvice #fypシ ♬ TO THE MOON – Jnr Choi & Sam Tompkins

Vaak afspreken

Echter, niet iedereen vindt de 2/2/2-regel een sterk plan. In de comments onder de post uiten veel mensen hun kritiek. Zo zou dit plan niet voor iedereen weggelegd zijn, omdat het behoorlijk wat kan kosten. “Stap één: heb meerdere inkomstenbronnen”, reageert iemand bijvoorbeeld. Een ander comment: “Wat voor baan heb jij?!”

Goed, aan de andere kant laat de regel zien dat het dus goed is of er af en toe op uit te gaan met je lover. Of dat nou een keer in de week of een keer in de maand is, maakt vast niet heel veel uit. Het idee achter de regel is dat je leuke dingen vooruit plant zodat jij en je partner tijd voor elkaar vrijmaken. Aha!

Bron: Beautify | Beeld: TikTok, To All The Boys I’ve Loved Before

Laatste nieuws