Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Shirley onherkenbaar met donkerbruine coupe

De beauty ziet er totaal anders uit.

Waar Shirley vorig jaar nog alle Ex on the Beach-kijkers verbaasde met haar platinablonde coupe, heeft de realityster ditmaal voor een donkerbruin kleurtje gekozen. We moesten echter even twee keer kijken. Shirley, is that you?

Onherkenbaar

Shirley heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze niet vies is van een cosmetische ingreep. Zo maakte ze eerder nog duidelijk dat ze nog heel wat operaties zou willen ondergaan en ‘nog lang niet tevreden is’. Ditmaal is Shirley echter geen operatie ondergaan om iets aan haar uiterlijk te doen, maar is ze voor een nieuwe haarkleur gegaan. 

Donkerbruine lokken

Via Instagram Stories deelde Shirley al dat ze haar lokken in een bruine kleur wilde laten verven. Enne, dat heeft goed uitpakt. Met een foto op haar feed showt de realityster het eindresultaat. “New hair. What do you think?”, schrijft ze bij de foto.

Net als wij zijn ook veel andere volgers van Shirley lovend over deze nieuwe haarkleur. “Wat ben je toch knap”, “Wauw”, “Staat je stunning”, klinkt het in de reacties.

Tongpiercings

De oplettende kijker had het misschien al gespot, maar Shirley heeft nóg iets aan haar uiterlijk laten doen. Via Instagram Stories en in de foto op haar feed is het te zien: de beauty heeft namelijk twee(!) extra tongpiercings laten zetten. Dit wil dus zeggen dat ze inclusief de tongpiercing die ze al had, nu drie stuks heeft. Je moet het maar durven.

Bron: Instagram | Beeld: Ex on the Beach