Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de echte zoon van Erik 'Ludo' de Vogel eruit

Wat een knapperd!

Premiere Festen

In Goede Tijden, Slechte Tijden hebben Ludo en Janine een turbulente relatie, maar in het echte leven geldt het tegenovergestelde. Soapkoppel Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn inmiddels 24 jaar samen en hebben samen dochter Solane. Echter weten veel mensen niet dat Erik ook nog een zoon en dochter heeft uit een eerder huwelijk. Hoog tijd dus om eens kennis te maken met Eriks knappe kids.

Solane

We schreven al eerder over de dochter van Erik en Caroline, Solane, die op 29 juli 2000 werd geboren. Solane is inmiddels al 21 jaar en absoluut geen little girl meer. Niet zo gek dat ze dan ook regelmatig met haar moeder op de rode loper verschijnt.

Halfbroer

Solane is dus niet het enige kind van Erik de Vogel en heeft nog een halfbroer en halfzus. Uit het eerste huwelijk van Erik kwamen namelijk ook nog twee kinderen voort: dochter Alix en zoon Vince. En deze laatstgenoemde schuwt, net als zijn vader, de showbizz-wereld niet. Acteren slaat hij echter nog even over, maar hij timmert hard aan de weg om een succesvolle artiest te worden. Hieronder zie je hoe Vince eruitziet:

Look-a-like

Eén ding is zeker: aan zijn goede looks zal het in ieder geval niet liggen. Wat een knapperd! Overigens vinden veel volgers dat Vince als twee druppels op zijn vader lijkt: hetzelfde donkere uiterlijk met zijn donkere haren en wenkbrauwen. Wij zien de gelijkenis wel!

Bron: Ze.nl | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • 2022, March 09. De Koninklijk Schouwburg, Den Haag, the Netherlands. Premiere Festen. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers