Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicola Coughlan neemt ons mee behind the scenes van Bridgerton S2

Exciting!

Volgende week wordt ons lange wachten eindelijk beloond en komt het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. De streamingdienst deelde eerder al een aantal beelden én een trailer, maar nu kunnen we in aanloop naar de release ook een kijkje achter de schermen krijgen. En jawel, van niemand minder dan Lady Whistledown herself.

Behind the scenes

In video nemen Nicola Coughlan (Penelope Featherington) en Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) ons namelijk mee achter de schermen van het nieuwe seizoen. De twee vertellen op de set onder andere over 'Will's Club' en hoe deze is geïnspireerd op een nachtclub uit Las Vegas.

Ook onthullen ze het geheim achter de lekker uitziende taarten in Gunter's Tea Shop en vertellen ze over de belangrijke rol van Madame Delacroix. Uiteraard doen de twee actrices dat geheel in stijl, namelijk in kleurrijk kostuum. Kortom, een leuke voorbeschouwing in aanloop naar de langverwachte release van volgende week toe! Bekijk de video hieronder.

Tweede seizoen

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer terug op onze schermen (sadly met uitzondering van de knappe Duke). Het stralende middelpunt van seizoen 2 wordt – zoals we in de trailer hebben kunnen zien – Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), voor wie het hoog tijd is om een goede partij aan de haak te slaan.

Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst, maar dan verschijnen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) op het toneel. Met de chemistry tussen Anthony en Kate belooft dit opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums. Zal Anthony de liefde van zijn leven vinden? Houd 25 maart vrij in je agenda, want op die dag verschijnt het gloednieuwe seizoen van Bridgerton op Netflix. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, YouTube