Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: hint Leighton Meester op een comeback in Gossip Girl?

Zal Leighton aka Blair in de reboot te zien zijn?

We waren zelden zo excited als tijdens het moment dat we hoorden over een heuse Gossip Girl-reboot. Inmiddels is het eerste seizoen van deze nieuwe serie al een tijdje te zien en weten we dat er geen castleden uit de originele serie hun rentree hebben gemaakt. Maar komt daar misschien verandering in?

Gossip Girl reboot

Dezelfde school, dezelfde lunchplek en dezelfde voice-over: de Gossip Girl-reboot heeft heel wat weg van de originele serie. Toch missen we een paar belangrijke elementen, namelijk Blair, Serena, Chuck en Nate. Want helaas, in de nieuwe versie van de serie zijn deze castleden niet meer te zien.

In een interview met Fox 5 New York liet Leighton Meester, die de rol van Blair Waldorf vertolkte, weten dat ze enorm fan is van de reboot. “Ik moet zeggen… Ik heb het gekeken en het is echt geweldig. Ze doen echt hun eigen, nieuwe ding", begint ze. Over een rentree in de serie zegt Blair: "Ik denk niet dat de oude castleden hier niet in zouden passen – of eigenlijk kan ik alleen maar voor mezelf spreken. Ik denk niet dat ik daar niet zou passen.” 

'Zeg nooit nooit'

Kortom, Blair ziet zichzelf wel tussen de nieuwe castleden staan. Maar of dat ook echt gaat gebeuren? “Ik heb echt het gevoel dat ik even achterover moet leunen en dit aan de kids over moet laten, aan de nieuwe generatie. Zij doen het echt geweldig. Dat is alles wat ik tot nu toe kan zeggen, want zeg nooit nooit.” Hmm…

Seizoen 2

Als we de cryptische berichten van Leighton mogen geloven, ziet ze een deelname aan de reboot van de serie stiekem wel zitten. Wij zijn héél benieuwd of we de enige echte Blair Waldorf ein-de-lijk weer kunnen bewonderen in Gossip Girl. Wanneer het tweede seizoen van de serie zal verschijnen, is helaas nog niet duidelijk. 

Bron: Town and Country Mag | Beeld: BrunoPress