Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Bachelor-deelneemster doet mee aan race voor titel Miss Nederland

Vorig jaar sleepte De Bachelors Julia deze titel in de wacht.

Ze wist het hart van Thomas van der Vlugt helaas niet te veroveren, maar daar lijkt de knappe Frederique totaal niet mee te zitten. De beauty heeft de jacht geopend naar iets heel anders, namelijk de Miss Nederland-kroon.

Nieuwe kansen

"Waar de ene deur sluit, gaat een andere deur open", horen we Frederique in een video via Instagram Stories zeggen. Vervolgens laat de beauty weten dat ze mee mag doen aan de race voor Miss Nederland 2022. En zoals we bij Missverkiezingen vaak zien, brengt iedere Miss een belangrijke boodschap met zich mee. Die van Frederique? "Stand tall, be proud."

Lengte

"Ik ben zelf altijd één van de langste geweest, maar dat is juist niet erg", stelt ze. Frederique wil dan ook een voorbeeld zijn voor andere lange meiden. "Het is juist mooi om lang te zijn, dat siert je. Be proud to be you", stelt ze. Gevolgd door een foto met nog een motiverende quote voor alle tall girls. "Being tall is the new fierce."

Miss Nederland

Het moge duidelijk zijn dat Frederique staat te popelen om deel te nemen aan de race voor de Miss Nederland-kroon. Echter, het is niet de eerste keer dat een deelnemer van De Bachelor zich ontpopt tot Miss. Julia, uit het vorige seizoen van De Bachelor, werd vorig jaar verkozen tot Miss Nederland. Of Frederique het ook zo ver gaat schoppen? Wij zijn benieuwd!

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk