Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix komt met nieuwe Britse serie inclusief deze Bridgerton-ster

Exciting!

BRIDGERTON (2020) - RUTH GEMMELL  - WILL TILSTON  - PHOEBE DYNEVOR  - CLAUDIA JESSIE  - LUKE THOMPSON  - FLORENCE HUNT  - JONATHAN BAILEY. Season 1 Chapter 5.

Volgende week is het dan eindelijk zover en komt het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. We hebben er even op moeten wachten en kijken er dan ook naar uit om de serie in één ruk te bingen. Zin om Bridgerton af te wisselen met een andere Britse serie? Dat kan binnenkort, want Netflix onthulde eerder deze week de cast voor een nieuwe Britse serie en daar zit zelfs een Bridgerton-acteur in!

Actrice

In Bridgerton volgen we natuurlijk de Bridgerton-familie, bestaande uit onder andere Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth. Deze zien we natuurlijk allemaal terug in het tweede seizoen, maar Francesca Bridgerton (Ruby Stokes) zal daarnaast ook in de serie Lockwood & Co te zien zijn.

Boekenreeks verfilmd

Eerder deze week maakte Netflix de cast voor de gloednieuwe Britse serie Lockwood & Co bekend en daarbij vertelden ze trots dat Ruby deel uitmaakt van de cast. De schrijver van de gelijknamige boeken, Jonathan Stroud, schrijft op Twitter: "BREAKING NEWS! Ik ben blij om aan te kondigen dat de geweldige cast van #LockwoodandCo bekend is gemaakt! Ik heb Ruby, Cameron en Ali in actie gezien, en ze zijn FABULOUS. Zelfs de pratende schedel was met tegenzin onder de indruk. Ik kan niet wachten tot jullie ze ook zien."

Het verhaal

Lockwood & Co is dus geïnspireerd op de gelijknamige boeken en speelt zich af in Londen. Het gaat over een aantal geestenjagers die zich bezighouden met nachtelijke gevechten met dodelijke geesten. Deze geestenjagens hebben een bedrijf, dat wordt gerund door twee tienerjongens en een paranormaal begaafd meisje. Het trio probeert een mysterie te ontrafelen die alles in de geschiedenis zal veranderen.

De serie zal bestaan uit ongeveer acht afleveringen van ieder een uur. Wanneer de serie in première gaat weten we helaas nog niet, maar het is in ieder geval wel dit jaar. Wij zijn benieuwd!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Bridgerton, Twitter

Lifestyle
  • BRIDGERTON (2020) - RUTH GEMMELL - WILL TILSTON - PHOEBE DYNEVOR - CLAUDIA JESSIE - LUKE THOMPSON - FLORENCE HUNT - JONATHAN BAILEY. Season 1 Chapter 5.