TikTok gaat los: deze nieuwe mascara schijnt bizar goed te zijn

Willen we proberen.

Lees ook

We gebruiken het bijna allemaal elke dag: mascara. Een likje mascara zorgt ervoor dat we er een stuk wakkerder uitzien en is nét wat we nodig hebben voor het false lash effect. Echter, het kan soms en behoorlijke klus zijn om een fijne mascara te vinden. Gelukkig heeft TikTok voor ons dé perfecte mascara gevonden.

Viraal

TikTok komt weer eens met een geweldige uitvinding op beautygebied. Is het niet een nieuwe manier om te contouren, dan is het wel een speciaal middeltje voor extra glans in je haar dat viraal gaat op de app. Deze keer gaat er dus een hele fijne mascara viral. Enne, deze mascara is gegarandeerd de hype waard kunnen we je vertellen.

Mascara

TikTokkers zijn namelijk enorm te spreken over een mascara van MAC Cosmetics. Het gaat om de MAC Stack mascara, die pas een maand geleden voor het eerst op de markt werd gebracht door het merk. MAC maakte er een video over op TikTok en die is nu al meer dan 112 miljoen keer bekeken. Dat de mascara populair is, is dus wel duidelijk. Maar waarom is-ie nou zo populair? Een TikTokker testte ‘m uit.

@victorialyn Trying out @maccosmetics and OMG‼️😳🖤 #macstack #macstackmascara #maccosmetics #macmascara ♬ Buttercup – Jack Stauber

Aanbrengen

Het zou ‘m zitten in de fijne manier van aanbrengen. Je kunt de mascara laag over laag aanbrengen op je wimpers, zonder dat deze gaat klonteren. Een grote struggle die we allemaal wel eens meegemaakt hebben met mascara is uiteraard dat er klonten op je wimpers blijven plakken. Dat gebeurt dus absoluut niet bij deze mascara. Deze mascara droogt wel op, maar wordt niet hard en blijft flexibel. Hierdoor zullen er geen klonten ontstaan. Daarnaast kun je nadat je de MAC Stack hebt aangebracht ook nog prima met een wimperkruller over je wimpers. Als kers op de taart komt de mascara met twee borsteltjes, namelijk de MEGA-brush voor lange en volle wimpers en de MICRO-brush voor korte en fijne wimpers. Ideaal!

Bron: Amayzine | Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook