Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser openhartig over botox: 'Al tien jaar botox ik elke rimpel weg'

Een keer in de twee jaar gaat Gaby langs de cosmetische arts.

Hashtag Video Awards 2021 #VideoAwards

Gaby Blaaser heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze wel eens een bezoekje aan de plastisch chirurg heeft gebracht. Voor de beauty is een cosmetische ingreep tegenwoordig zelfs hetzelfde als een bezoekje aan de tandarts. Dat vertelt Gaby in gesprek met &C.

Om de twee jaar

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", vertelt Gaby openhartig. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en 'vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt'. "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is", gaat Gaby verder.

Neusoperatie

De voormalig Bachelorette is over het algemeen tevreden over haar uiterlijk, maar af en toe is ze wel onzeker over haar neus. Vooral als ze lacht. "Dan hangt-ie een beetje naar beneden", legt ze uit. Een eventuele neusoperatie sluit ze dan ook niet uit. "Maar ik vind operatieve ingrepen eng, als ze botten gaan breken en zo." Naast een neusoperatie staat Gaby eventueel ook open voor fillers in haar traangoot. "Al mag ik van mijn arts niet doorslaan. Hij zegt het eerlijk wanneer een behandeling of spuit niet nodig is."

Ondanks dat Gaby zelf tevreden is met haar uiterlijk, krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij Gaby. "Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden." Allright!

Bron: RTL Nieuws, &C | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220307 - Hashtag Video Awards 2021 #Video Awards. De vakprijs voor online- en on demand video. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser