Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood deelt steamy kiekje op Instagram

'Me posting a very sexy kiekje of myself', schrijft de actrice.

Holly Mae Brood weet haar volgers flink op te warmen met een steamy kiekje op Instagram. Om haar volgers een duidelijk beeld van de realiteit te geven, deelt ze ook een foto van het moment waarop ze de foto op Instagram zet.

Sexy kiekje

"Me posting a very sexy foto of myself. Joe. Hoe gaan jullie?💜", deelt Holly bij het sexy kiekje. Op de foto zien we de actrice en presentatrice poseren in een prachtige bralette en leren broek. En om het contrast te laten zien deelt Holly ook een foto van zichzelf op het terras, gemaakt op het moment dat Holly de foto plaatste.

Lieve comments

Het feit dat Holly niet altijd in een sexy bralette met prachtig geföhnd haar door het leven gaan, moge duidelijk zijn. Dat is iets wat bij veel volgers dan ook goed in de smaak valt. "Het maakt niet uit wat jij draagt, je bent sowieso een prachtmens", "Beeldschoon ben je" en "Mooie vrouw", klinkt het in de reacties.

Social media

Ondanks dat Holly zo nu en dan een foto van zichzelf op Instagram deelt, heeft ze verder niet heel veel met social media. In een interview met Grazia gaf ze aan dat ze social media soms vermoeiend vindt. “Dan denk ik: laat me alsjeblieft met rust, ik hoef niet elke dag te weten welk broodje jij eet en naast welke palmboom je nu weer ligt”, stelde ze. “Dan ben je lekker met je vriend op vakantie, waarom moet je dan dertig Stories per dag plaatsen?”

Bron: Instagram | Beeld: Ruud Janssen | Styling: Ashley Veraart | Haar en make-up: Mathieu Bronckhorst voor Balmain @ House of Orange | Assistent styling: Tess Groen | Assistent Fotografie: Freek Heijkers