Winning Wednesday: 3x een Delicious Rhubarb & Rose-pakket van Molton Brown t.w.v. €105

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe winactie. Deze week mogen we 3x een aantal prachtige producten uit de nieuwe Delicious Rhubarb & Rose-lijn van Molton Brown t.w.v. €105 weggeven!

Nieuwe collectie

Molton Brown weet ons elk jaar meerdere keren te verrassen met nieuwe lijnen. Zo werden we onlangs al razend enthousiast over de nieuwe Botanical Hair Care-collectie van het Britse geurmerk. Molton Brown heeft opnieuw een parel aan hun assortiment toegevoegd en dat is de Delicious Rhubarb & Rose-collectie. Deze lijn laat je denken aan een stukje karmijnrode zomertaart. Hinten van vers geplukte rozen, deegkruimels en rabarber verwennen je zintuigen zodra je een product uit de Delicious Rhubarb & Rose-lijn ruikt. En dat is niet zo gek, aangezien de hartnoten van de geur bestaan uit rabarberblad, roos en verse munt. De topnoten bestaan uit grapefruit, yuzu en citroengras en de basisnoten bestaan uit vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk! 

Deze collectie bestaat onder meer uit verschillende geschenksets, bad- en doucheproducten, handcrèmes en een Eau de Parfum en Eau de Toilette. Wij hebben een paar van onze favorites op een rijtje gezet. Komen ze: 

Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel 

De Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel is een must in de badkamer. De rabarber en het rozenextract in de douche- en badgel helpen om je huid gezond te houden én zorgen voor een heerlijke geur. Win-win als je het ons vraagt! 

Molton Brown
€25 (300 ml)

Delicious Rhubarb & Rose Vibrant Body Oil 

De Delicious Rhubarb & Rose Vibrant Body Oil is een treat voor je lichaam. De olie voorziet je lichaam dankzij een pittige citrustwist van een fruitige, hydraterende verzorging. Ook zorgt de arganolie voor een zijdezachte huid. Masseer vlak na een bad of douche een paar druppels in de huid voor een stralende glow. 

Molton Brown
€49 (100 ml)

Delicious Rhubarb & Rose Body Lotion

Een huidvoedende bodylotion die ook nog eens heerlijk ruikt: zo kunnen we de Delicious Rhubarb & Rose Body Lotion het best omschrijven. De lotion hydrateert de huid en geeft het dankzij de noten rabarber, roos, pittige grapefruit en lichte citrustonen een zacht geparfumeerde huid. Masseer in een zojuist gereinigde huid voor een luxe aanvulling op je badritueel.

Molton Brown
€ 31 (300ml)

Win, win, win

Kun je niet wachten om de Rhubarb & Rose-producten van Molton Brown te bemachtigen? Snappen we. Speciaal voor jou mogen we daarom drie keer de Bath & Shower Gel (t.w.v. €25), drie keer de Body Oil (t.w.v. €49) en drie keer de Body Lotion (t.w.v. €31) t.w.v. €105 weggeven. Wil je kans maken op zo’n mooi pakket? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. 

 [mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een Delicious Rhubarb & Rose-pakket van Molton Brown t.w.v. €105 ” description=”Doe mee en maak kans! ” ended_at=”22-21-2022″ brand=”Molton Brown” ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 22 maart 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws