MAFS-Joep showt nieuw kapsel en haalt uit naar volgers

'Laat ze lekker lullen', deelt hij bij de foto.

De deelname van Joep aan Married At First Sight blijft op Twitter allesbehalve onbesproken. Zijn het niet de verkleinwoordjes die hij gebruikt, dan is het wel de innige band met zijn ‘moedertje’ waar de kijkers iets van vinden. Ook het kapsel van Joep is de laatste weken talk of the town. 

Ongezouten mening

Nadat Joep het hart van Gaby Blaaser in De Bachelorette niet wist te veroveren, besloot hij deel te nemen aan Married At First Sight. Hier gaf hij het jawoord aan Carolien en inmiddels zijn de twee elkaar steeds beter aan het leren kennen. Zoals we gewend zijn bij MAFS geven kijkers via Twitter hun ongezouten mening over de kersverse koppels. Al lijken kijkers van het programma vooral niet uitgepraat over de looks van Joep.

Struisvogel aka alpaca

Zo wordt het kapsel van Joep vergeleken met een struisvogel of zien kijkers overeenkomsten met een alpaca. Iets waar Joep zich blijkbaar wel iets van aantrekt, aangezien hij op Instagram zijn nieuwe kapsel showt. “De alpaca aka het vogelnestje is niet meer”, stelt hij bij de foto van zijn nieuwe kapsel. Gevolgd door door de hashtags #altijdcommentaar #laatzelekkerlullen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joep (@joephoncoop)

Nog een liefdesprogramma

Dat Joep al eens eerder naar de liefde zocht op tv, heeft hij zijn kersverse vrouw meteen na de huwelijksceremonie opgebiecht. Enne, dat verliep eigenlijk best wel soepel. Nadat de twee elkaar het jawoord gaven nam Joep zijn Carolien apart en vertelde hij dat hij eerder op tv is verschenen. “Je zou me wellicht hiervan kunnen herkennen”, stelde Joep over zijn deelname aan De Bachelorette. 

Waarop Carolien, die het programma naar eigen zeggen heeft gevolgd, laat weten dat zij Joep niet heeft herkend. “Nee, dat blijft me niet echt bij zulke gezichten, sorry”, wist Carolien te vertellen. Aii…

Bron: Love Reality | Beeld: Married At First Sight

Laatste nieuws