Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Temptations Delphine en vriend alweer uit elkaar

Too bad...

Hoewel Delphine na haar drama-avontuur op Temptation Island eindelijk weer de liefde vond bij haar nieuwe lover Thomas, is dit helaas alweer uit. Dat heeft Delphine deze week op Instagram laten weten.

Nieuwe vriend

Wie het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave gezien heeft weet dat Delphine en Bert niet bepaald als vrienden uit elkaar zijn gegaan. De twee verweten elkaar van alles en haalden continu naar elkaar uit op social media. Echter, het leek er vorige maand op dat Delphine deze roerige periode eindelijk achter zich had kunnen laten, omdat ze een nieuwe liefde had. Vol trots maakte ze op Valentijnsdag bekend een relatie met Thomas te hebben.

Helaas was deze relatie maar van korte duur, want in een Q&A op Instagram laat Delphine weten weer single te zijn. Een volger vroeg de realityster of het klopt dat ze op dit moment weer vrijgezel is. "Ja, dit klopt!", antwoordt Delphine. Over de reden van de breuk zegt ze verder niets.

Spijt

Wel doet de beauty nog een boekje open over haar deelname aan Temptation. Zo vertelt ze of ze spijt heeft of niet. "Och ja spijt... Mijn leven na Temptation is al heel moeilijk geweest. Ik heb er veel geleerd, maar ook veel door meegemaakt", legt Delphine uit. In december vertelde Delphine in een interview met Grazia nog dat ze inmiddels geen contact meer heeft met Bert. “Inmiddels heeft hij me overal geblokkeerd. We moeten nog veel dingen uitpraten, dus ik sta er wel voor open om hem te spreken. Maar als hij dat niet wil, ga ik er niet om smeken. Ik heb nog veel vragen over ons huis, maar ik zou hem niks meer vragen over Temptation. Dat boeit me niet meer.”

Verder vertelt ze ook nog of ze ooit iets aan zichzelf zou willen veranderen en eventueel botox of fillers zou nemen. Daar heeft Delphine een behoorlijk duidelijke mening over. "Het is niet omdat ik mee heb gedaan aan Temptation dat ik dat ineens allemaal ga laten doen. Dus nee, dat doe ik nooit!" Aha, duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram