Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes deelt lief kiekje uit de oude doos

'Lio heeft de looks van zijn moeder', schrijft ze erbij.

Premiere van de romantische film First Kiss

Het is een roerige periode voor Jaimie Vaes. Nu haar verloofde Lil Kleine een rechtszaak boven het hoofd hangt en hij gisteren weer is vrijgekomen, laat ze op een bijzondere manier van zich horen op social media.

Oude foto

Jaimie deelt namelijk een lief kiekje uit de oude doos in haar Instagram Stories. Op de foto zien we een piepjonge Jaimie. Geheel in stijl met waaier en strik in haar haren poseert ze voor de camera. "Lio heeft de looks van zijn moeder", schrijft ze erbij, verwijzend naar zoontje Lio Zion. Het kiekje staat al sinds 2013 op the gram van Jaimie, maar gisteren reposte ze de foto in haar Stories.

Situatie

De foto poste Jaimie precies op de dag dat Lil Kleine weer op vrije voeten kwam. Terwijl de rapper in de cel zat, reageerde Jaimie nog wel schriftelijk in De Telegraaf op de situatie. “Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker”, vertelde ze. “Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken”, sprak Jaimie. “Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers”, aldus Vaes. “Ik zit zelf ook in afwachting, dus ik houd het hierbij.”

Lil Kleine werd vorige maand opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin, nadat er beelden werden gelekt waarin te zien was hoe hij haar hoofd tussen een autodeur klemde. De rapper kreeg drie dagen celstraf, waarna de rechter-commissaris besloot dat hij vrijgelaten mocht worden. Het Openbaar Ministerie ging tegen die keuze in beroep, waarna de raadkamer van de rechtbank Amsterdam alsnog oordeelde dat Jorik twee weken in voorarrest moest.

Bron: Shownieuws, Panorama | Beeld: Brunopress, Instagram Jaimie

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20181122 - Premiere van de film First Kiss, in Theater Amsterdam. Op de foto: Jaimie Vaes (vriendin van Lil' Kleine)