Nieuw seizoen Temptation Island bevat ‘grote wending’

Oh my...

Gisteren werden we ein-de-lijk verblijd met het heugelijke nieuws dat Temptation Island volgende maand al van start gaat. Hoewel we nog niet veel meer dan de releasedatum weten, weten we al wel dat dit seizoen ‘een grote wending’ zal krijgen.

Wending

Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben alvast een boekje open gedaan over het nieuwe seizoen bij RTL Boulevard. Daar vertelden de twee dat we komend seizoen heel wat twists kunnen verwachten. “Dit seizoen trapt wel echt af met een ander soort wending”, verklapt Monica. “Er zijn wel echt twistjes.”

Kaj doet daar nog een schepje bovenop. “Nog nooit in de geschiedenis van Temptation Island is dit ooit eerder gebeurd. Volgens mij ook niet in het buitenland.” Monica vult aan: “Nou, deels. Maar we gaan niet concreter worden dan dit.” Als laatst geeft Kaj nog een kleine hint. “We maken het ze en makkelijker en moeilijker.” Oh my… dit maakt ons wel heel benieuwd…

Releasedatum

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april, exclusief bij Videoland te bekijken. En zoals we gewend zijn, is het tijdens dit seizoen niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn.

“Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?”, dat is de vraag waar het tijdens dit liefdesavontuur allemaal om draait. De koppels geven elkaar de vrijheid om dit goed uit te zoeken. Extra fijn: 28 april start met een dubbele aflevering. We can’t wait. 

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws