Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Door deze handige TikTok-hack zakt jouw strapless beha nooit meer af

TikTok to the rescue!

Een groot dilemma van vele vrouwen. Dat jurkje aan willen waar je een strapless beha onder moet, maar hij zakt steeds af… Ga je dan de hele dag aan je bh trekken óf hang je dat jurkje toch maar weer terug in de kast? Beide geen optie. TikTok heeft dé oplossing waardoor je beha nóóit meer afzakt.

Handig trucje

TikTok komt zo'n beetje iedere dag wel met een handige hack die ons leven een stukje makkelijker maakt. Deze fashion-hack is daar eentje van. TikTokker Hannah Warling heef namelijk dé hack gevonden die ervoor zorgt dat jouw strapless beha nooit meer afzakt. Enne, dat het een handig trucje is blijkt wel uit de vele views en likes die de video inmiddels heeft gekregen. De fashion-hack heeft inmiddels al meer dan 27 duizend likes! Het enige wat je nodig hebt is een strapless bh met afneembare bandjes. Hannah doet het in onderstaande video uitgebreid voor:

@hannahwarling save this strapless bra hack for the next time you need to wear one! ❤️ #bra #brahack #outfithacks #clothinghacks #fashiontiktok #girlytiktok #style ♬ GREEDY x TREASURE - conradrocha

Uitleg

We zetten de stappen nog even voor je op een rijtje:

1. Maak het bh-bandje aan de achterkant (er zit vaak een lusje) vast, aan één van de kanten.

2. Neem het bh-bandje en draai het om je middel via de voorkant naar de andere kant. Zorg dat het bandje over de onderkant van je bh loopt en dus ondersteunt.

3. Bevestig het bh-bandje aan de achterkant aan het andere lusje en je bent klaar om zorgeloos te feesten zonder om de seconden je bh omhoog te moeten trekken.

Als het goed is je beha nu verstevigd en zakt-ie niet meer af! Dankjewel, TikTok!

Bron: NSMBL | Beeld: TikTok, Mean Girls