Oeh! Makers Undercover komen met nieuwe serie

Dit gaan we sowieso kijken.

Het is alweer even geleden sinds de laatste aflevering van het derde seizoen van Undercover verscheen en we wachten geduldig af tot we meer horen over het vierde seizoen. Ondertussen kunnen we ons vast gaan opmaken voor een nieuwe serie van de makers van Undercover, want deze Vlaamse serie is vanaf volgende maand al te zien.

De Kraak

We hebben het over de serie De Kraak, die dus van dezelfde makers is als Undercover. De Kraak gaat over Jeremy Peeters, een IT-student die goed is in hacken. Zelfs zó goed, dat hij een hack-wedstrijd wint. Echter, een groep oplichters houden hem door zijn winst in die wedstrijd in de gaten. Ze vragen hem om een internationale bank te beroven voor maar liefst 350 miljoen euro. Jeremy raakt verwikkeld in een gevaarlijk web van criminaliteit, waar hij niet meer uit lijkt te kunnen komen. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.

Release

Op 8 april is eerste aflevering van De Kraak te zien op Veronica om 20.30 uur. Hierna verschijnen de afleveringen ook op Amazon Prime Video. De hoofdrollen worden gespeeld door Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Koen De Graeve, An Miller, Joren Seldeslachts en – jawel, de enige echte – Manuel Broekman. We can’t wait!

Nóg een serie

Overigens werd er vorig jaar ook al gespeculeerd over een nieuwe serie door de makers van Undercover. De productie van de serie Diamonds is in volle gang. Deze serie volgt de Antwerpse familie Wagner, die al jarenlang diamanten verhandelt in de Vlaamse stad.

Dit doen ze niet alleen bovengronds, maar ook in de onderwereld. Zoon Noah wilde niks met deze foute praktijken te maken hebben en stapte uit de business. Hij moet echter wel terugkeren wanneer zijn jongste broer zelfmoord pleegt. Het is aan hem om het familiebedrijf voort te zetten. Wanneer we deze serie kunnen verwachten is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat afgelopen september de opnames zijn gestart. Vermoedelijk zullen de afleveringen van de serie eerst wekelijks te zien zijn bij VRT, voordat ze op Netflix verschijnen. Nog even geduld dus!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Undercover, YouTube

Laatste nieuws