Zien: zo ziet de jongste zoon van Beau van Erven Dorens eruit

Zijn jongste zoon lijkt sprekend op hem!

Lees ook

Beau van Erven Dorens is al heel lang gelukkig getrouwd met zijn Selly. We zagen de afgelopen jaren dan ook wat kiekjes langskomen van het gelukkige stel en hun kroost. Enne, bij een van die kiekjes valt het volgers op hoeveel Beau’s jongste zoon op zijn vader lijkt.

Vier kids

Beau en Selly hebben maar liefst vier zoons samen, tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan Arie. Dat de zoons steeds meer op hun vader beginnen te lijken is geen geheim meer, maar volgers van de presentator vinden jongste zoon Jan Arie zelfs een heuse look-a-like van zijn pa.

Beau nam zijn zoons dit weekend mee naar Holland Zingt Hazes en plaatste daarvan een heerlijk kiekje op Instagram. “OMG wat lijkt jouw zoon op jou”, schrijft Trijntje Oosterhuis en “Nou, geen dna-test nodig hoor…! #pa #zonen #1gezicht”, schrijft een andere volger. Iemand anders dacht zelfs dat het om een throwback-foto ging. “Omg dacht eerst dat het foto van vroeger was…jij in het witte shirt! 😃” Aha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned)

Op een eerder kiekje die Beau op Instagram plaatste zagen volgers ook al de gelijkenis tussen de presentator en zijn jongste zoon. “❤️❤️👏👏 geweldig en wat lijkt hij ontzettend op jou”, klonk het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned)

Uit huis

Jan-Arie is inmiddels al zeventien, maar wel de jongste van de vier. Hij is de enige die nog thuis woont. Zijn drie broers zijn inmiddels al het huis uit en daar heeft Beau het af en toe best moeilijk mee. “Ik vind het grootste gemis van dat ze uit huis zijn, die volle tafel met die schrokkende jongens”, zo liet hij onlangs nog weten in Lago di Beau.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook