Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Bieber in shock door ziekenhuisopname Hailey Bieber

Heftig...

Justin Bieber wears the new Gucci North Face flip flops

Het was vorige week flink schrikken voor Hailey en Justin Bieber. Hailey werd afgelopen donderdag namelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege een bloedprop in haar hersenen. En dat is bij Justin absoluut niet in de koude kleren gaan zitten.

Bloedprop

Justin zou volgens bronnen 'compleet in paniek' geraakt zijn toen Hailey tijdens het ontbijt plotseling symptomen kreeg die op een beroerte leken. "Justin heeft iedereen die hij kent gebeld of geappt met de vraag voor haar te bidden en hij is geen moment van haar zijde geweken", vertelt een bron aan People. "Daarnaast heeft hij tegen iedereen gezegd dat Hailey zijn rots in de branding is, dat zij hem heeft gered uit een donkere periode en dat hij onvoorwaardelijk van haar houdt."

Enorm geschrokken

In het ziekenhuis vertelden de dokters aan Hailey dat ze een bloedstolsel in haar hersenen had, die haar lichaam ook zelf weer had verstoten. Het was een van de engste momenten uit haar leven, zo liet Hailey weten. En dat gold dus niet alleen voor Hailey, maar ook voor manlief JB.

"Het heeft hem echt ontzettend geraakt, ineens werd de persoon van wie hij het meest houdt onwel. Dat is je grootste nachtmerrie, zeker omdat Hailey pas 25 jaar is. Dan verwacht je zoiets niet, maar toch kreeg ze een klein bloedstolsel in haar hersens. Gelukkig is ze nu weer thuis en zal Justin er alles aan doen om haar gezond en veilig te houden. Hij kan zich geen leven zonder haar voorstellen", aldus de bron. Pff... Heftig!

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Justin Bieber wears the new Gucci North Face flip flops during outing with Hailey Biber on wednesday Juliano/X17online.com