Dit is wanneer het vijfde seizoen van Élite van start gaat op Netflix

Ook deelt Netflix een eerste teaser.

Lees ook

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar het moment is bijna daar! Netflix heeft namelijk eindelijk de releasedatum voor het vijfde seizoen van Élite bekendgemaakt. Enne, die is sneller dan je denkt.

Releasedatum

Op 8 april gaat het vijfde seizoen van de populaire Spaanse serie namelijk al van start. Het vierde seizoen verscheen in juni vorig jaar op Netflix en was – zelfs met een aantal nieuwe castleden – weer net zo spannend als de eerste drie. Flamboyante feestjes, onderlinge spanningen en wéér een moord: niks nieuws dus voor de leerlingen op Las Encinas.

Enne, ook dit seizoen eindigde weer met een enorme cliffhanger. Fans vragen zich dan ook af wat er gaat gebeuren met de leerlingen en wie van hen er nog terug zullen keren. De streamingdienst deelde gelukkig ook al een korte teaser, zodat we alvast een kleine sneak peek kunnen krijgen. Spannend!

Of er weer drie short stories voorafgaand aan het nieuwe seizoen komen weten we helaas niet. Afgelopen december dropte Netflix namelijk ook al drie korte stories tijdens de feestdagen.

Cast

We weten al wel dat Miguel Bernardeau – also known as Guzmán, helaas niet terugkeert in de nieuwe seizoenen. En ja, we zeggen seizoenEN, want er komt ook nog een zesde seizoen! In de laatste aflevering van het vierde seizoen was te zien hoe Guzman en Ander vetrokken om te gaan reizen. En helaas, Guzmán zal niet terugkeren van deze reis.

“Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen”, vertelde hij in een afscheidsvideo op Instagram.

Naast dat we afscheid nemen van Gúzman, maken we ook kennis met een aantal nieuwe castleden, namelijk met acteurs Carmen Arrufat BlascoAna BobeskaAlex PastranaÁlvaro de Juana en Ander Puig. Zij zullen in het komende seizoen ook allemaal deel uitmaken van de Élite-cast. Leuk!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook