Layer game: dit is hoe je in stijl een extra laag aan je outfit toevoegt

Warm en fashionable.

De winter loopt op z’n eind en dat is voor ons het ideale moment om die dikke winterjas terug naar de berging te bonjouren. De manier om je voorjaarslook alvast te dragen, zonder te verkleumen? Door op de juiste manier een extra laag aan je look toe te voegen.

Layer game

Trend du moment is absoluut het layeren van je kleding. Een crop top met daarover een oversized blouse, gestyled met een oversized blazer én een trui: het is een look die niet alleen modieus is, maar je ook warm houdt. Die zon kan dan wel zo lekker schijnen, warm is het helaas nog niet.

Trui omknopen

Of je die trui dan over je blazer aan moet trekken? Nee, dat hoeft niet. Als we onderstaande influencers mogen geloven, is het omknopen van je trui de manier om dat extra laagje aan je outfit toe te voegen. Niet om je middel, maar om je nek.

Geen idee wat we bedoelen? Onderstaande lookjes tonen aan hoe fashionable dit extra laagje je outfit maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Do Nossent (@donossent)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benthe Liem 🦋 (@bentheliem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Als het gaat om het combineren van de trui met andere items, kun je niet heel veel verkeerd doen. Vooral de neutrale kleuren lijken bij influencers favoriet, maar dit is echt niet verplicht. Influencer Emili Sindlevwho else –laat namelijk zien dat ook felle kleuren het bij deze look goed doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Wellicht is deze look voor de aankomende weken nog iets te koud, maar zodra de temperaturen minimaal boven de 17 graden liggen wordt dit lookje sowieso onze nieuwe favoriet. Ideaal voor een terrasmiddag, zodat je je trui aan het einde van de dag lekker aan kunt trekken. Praktisch en fashionable.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws