Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio vertelt eerlijk: dit vindt hij van de negatieve reacties rondom De Bachelor

Fabrizio laat van zich horen.

De Vlaamse versie van De Bachelor maakt de tongen flink los. En nee, dan hebben we het niet over Fabrizio die erop los kust, maar over de reacties op social media. Fabrizio kan rekenen op aardig wat kritiek en daar heeft hij nu voor het eerst op gereageerd bij de Belgische Qmusic.

Roos geweigerd

Tijdens de laatste rozenceremonie besloot Phaedra – voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor – om een roos te weigeren en vrijwillig het programma te verlaten. Phaedra had een nare nasmaak overgehouden aan de cocktailparty eerder die avond. “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken”, sprak ze uit.

Excuses

Kijkers van het programma raakten niet uitgepraat over dit opvallende moment en vroegen zich daarom af hoe het nu zit tussen Fabrizio en Phaedra. De Bachelor vertelt dat hij na haar vertrek nog wel contact met Phaedra heeft gehad en dat hij zijn excuses heeft aangeboden. "Natuurlijk. We komen heel goed overeen. Ik heb mij trouwens persoonlijk geëxcuseerd bij haar. Ik vond niet dat ik dat online moest doen", vertelde hij.

Ook laat Fabri weten wat hij van alle kritiek rondom het programma vindt. "Ik heb meer dan honderd mensen geblokkeerd", zegt hij. "Ik probeer weg te blijven van de reacties onder de artikelen", gaat hij verder. "Ik trek me helemaal niks aan van al die negatieve reacties, wat heb ik daaraan? Onbewust ga je het anders toch vervelend vinden. Iedereen mag een mening hebben, maar het gaat uiteindelijk om mijn toekomst." Duidelijk!

Nieuwe lover

Phaeadra liet in een eerder interview met Het Laatste Nieuws al weten dat ze nog steeds achter haar keuze staat. De beauty heeft naar eigen zeggen een toxische relatie gehad in het verleden, waardoor ze zich absoluut niet opnieuw in een hoekje wil laten drukken. Inmiddels is de blondine met een andere man aan het daten. “Ik ben ondertussen opnieuw aan het daten”, stelt ze. You go girl.

Bron: Qmusic | Beeld: Brunopress