Exciting! Makers Orphan Black werken aan nieuwe serie

Yay!

De vijf seizoenen van Orphan Black staan nog altijd in ons heugen gegrift. Bij iedere aflevering werden we weer verder in de mysterieuze wereld van Sarah Manning en haar dubbelgangers gezogen. En guess what, de makers van de serie werken aan een nieuwe serie die zich in hetzelfde universum afspeelt!

Klonen

Orphan Black werd helaas een tijdje geleden al van Netflix verwijderd. In de vijf seizoenen volgden we Sarah Manning (Tatiana Maslany), die in de eerste aflevering een vrouw zelfmoord ziet plegen. Het gekke hieraan is dat deze vrouw precies op Sarah lijkt. Sarah neemt haar identiteit over en komt er al gauw achter dat zij en de onbekende vrouw (Beth) niet de enigen zijn met precies hetzelfde uiterlijk. Er zijn namelijk meerdere klonen van Sarah. Samen proberen de vrouwen dit mysterieuze geheim te ontrafelen, waardoor ze in een wereld vol gevaar terechtkomen.

Vervolg

Na vijf seizoenen kwam er helaas een eind aan de serie, maar in 2019 kregen fans weer goede hoop toen Variety wist te vermelden dat de makers van de serie aan iets nieuws werkten. En dan hebben we het niet over een spin-off, maar een nieuwe serie die zich wel in hetzelfde universum als Orphan Black afspeelt. De productie is in handen van Temple Street Productions, die niet geheel toevallig ook aan Orphan Black werkten. De schrijver van de serie is Anna Fishko, die ook meewerkte aan Fear The Walking Dead.

Mogelijk verhaal

Waar de nieuwe serie precies over zal gaan is nog niet echt duidelijk. Er is ook nog geen naam voor bedacht. Ook weten we niet of we een aantal acteurs terug gaan zien in deze serie. Wat we wel weten, is dat er genoeg verhaallijnen zijn die nog vertelt moeten worden. De laatste aflevering liet fans namelijk met veel vragen achter. De serie eindigde met Cosima en Delphine die op zoek gingen daar de 274 Leda klonen en hoe zij zijn genezen van hun ziekte. Kijkers konden zelfs meerdere locaties en namen van andere klonen zien over de hele wereld. Zou de nieuwe serie gaan over hoe Cosima en Delphine deze andere klonen proberen op te sporen? Wij zijn benieuwd!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Netflix, Orphan Black

Laatste nieuws