Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Special Forces Vips? Dan wil je deze Videoland-serie ook zien

Dit programma schijnt nog heftiger te zijn!

Het eerste seizoen van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint was een daverend succes. Iedere week keken we weer reikhalzend uit naar een nieuwe aflevering en daarom zijn we stiekem wel een beetje sad dat we nog even op het tweede seizoen moeten wachten. Gelukkig kun je ondertussen naar een soortgelijke serie op Videoland kijken.

Soortgelijk programma

Videoland maakt op Instagram namelijk het heugelijke nieuws bekend dat er twee seizoenen van het programma SAS: Who Dares Wins (Australia) op de streamingdienst te zien zijn. Enne, als we de trailer bekijken kunnen we alvast stellen dat dit programma nóg heftiger is dan Special Forces. "Voor wie nog niet begonnen is aan SAS: Who Dares Wins (Australia)S2… Dit wíl je toch zien?! 🤯", schrijft Videoland in de caption bij de video.

Het programma

Volgens Videoland zaten bijna de helft van alle Videoland-abonnees wekelijks klaar om een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint te kijken. Het programma staat dan ook in de top drie van best bekeken titels van het jaar op Videoland, zo meldt de streamingdienst. Dat er nu een soortgelijk programma op de streamingdienst staat is dus zo gek nog niet.

In SAS: Who Dares Wins (Australia) ondergaan bekende Australiërs een loodzware militaire training. "Tijdens lichamelijke en geestelijke beproevingen worden ze tot het uiterste gedreven en leren ze hun eigen valkuilen kennen. Wie van hen haalt de eindstreep?", zo luidt de beschrijving op Videoland. Dat klinkt veelbelovend! Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan doen. Bingen maar!

Bron & Beeld: Instagram, Videoland