Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mascha Feoktistova geeft duidelijkheid over privacy van dochtertje

Mascha en lover Gregor hebben een belangrijke beslissing genomen.

Mascha Feoktistova legt al jarenlang haar leven vast in dagelijkse vlogs. Niet alleen laat ze hierin uitgebreid haar work life zien, ook krijgen we een dagelijks inkijkje in het gezinsleven. Mascha en Gregor hebben over laatstgenoemde echter een drastisch besluit genomen.

Dochtertje uit beeld

Al vanaf het moment dat Mascha en Gregor de trotse ouders werden van Mila, kwam de kleine meid volop in beeld. Inmiddels is Mila al 1,5 jaar oud, flink gegroeid en begint ze een eigen persoonlijkheid te krijgen. Voor Mascha en Gregor het moment om een knoop door te hakken: Mila zal niet meer herkenbaar in beeld verschijnen.

Onder het genot van een sushi bestelling vertellen Mascha en Gregor hoe de vork in de steel zit. "Sinds onze dochter Mila geboren is, is het altijd al een soort 'ding' geweest", begint Mascha haar verhaal.

Knoop doorgehakt

"We wisten al dat we op een gegeven moment haar óf minder, óf niet zichtbaar óf helemaal niet... Tja, we wisten in het begin alleen nog niet helemaal hoe", stelt Gregor vervolgens. Het was een lastige situatie waar de twee het naar eigen zeggen veel over hebben gehad. "Het moest een soort gevoelsding zijn van: voelt het goed of niet", aldus Mascha.

Onlangs vertrok het kleine gezinnetje naar Dubai voor een zonnige vakantie. Dit was volgens de twee het moment om een verandering door te voeren. "Tijdens onze Dubai vakantie – of eigenlijk daarvoor hadden we al besloten: laten we ermee stoppen na de vakantie. Dat voelt eigenlijk als de perfecte tijd ervoor."

https://www.youtube.com/watch?v=YgpGvKK6Iyg&t=1s&ab_channel=beautygloss

Niet helemaal uit beeld

Of de vlogs van Mascha nu all about work zullen gaan? Absoluut niet. "Je hele leven draait gewoon om je kind, heel cliché misschien", lacht Mascha. De twee zullen kleine Mila dan ook niet helemaal uit beeld brengen, maar herkenbaar zal ze in ieder geval niet meer zijn.

"Ik wil niet dat kijkers haar gaan herkennen op het schoolplein, of haar gaan opwachten", stelt Mascha. Waarna Gregor stelt dat Mila nu te herkenbaar wordt. "Als ze later ergens te zien wil zijn, dan mag ze dat zelf beslissen."

Bron: YouTube @beautygloss | Beeld: BrunoPress