Zien: dit is de nieuwe lover van B&B Vol Liefde-Roxanne

Oeh la la!

Lees ook

Tijdens haar B&B Vol Liefde-avontuur wist de knappe Roxanne helaas geen liefde te vinden. Hoewel ze goed met single mannen Theun en Mitch overweg kon, ontbrak de spark. Die spark heeft ze wel gevonden in haar nieuwe vlam, want op Instagram laat ze haar nieuwe lover voor het eerst zien in een lief filmpje.

Daten

Roxanne liet eind december aan RTL Boulevard weten het heel gezellig met iemand te hebben. “Ik ben nu wel aan het daten”, verklapte de brunette. “Ik ben echt verliefd”

“Ik heb hem leren kennen via mijn familie. Mijn familie kende hem al en die hebben ons eigenlijk gekoppeld”, vertelde Roxanne destijds al over haar nieuwe liefde. “Zonder verwachtingen ben ik erin gegaan en er was eigenlijk meteen een klik.”

Link tool: url not provided

Geheim

Wie de gelukkige was hield Roxanne al die tijd nog even voor zich, tot nu. In haar Instagram Stories deelt ze namelijk een video waarin ze haar nieuwe vriend, genaamd Dirk, voorstelt aan haar volgers. “Dit is Dirk”, schrijft ze. “Kan wel raden wie dat is… Mijn geheim van de afgelopen tijd.” Aha!

roxanne
Beeld: Instagram Roxanne

Muzikant

Dirk is niet per se een onbekende, want hij is drummer en heeft onder anderen al met Candy Dulfer, Roel van Velzen, Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Shirma Rouse samengewerkt. Dat de twee het leuk met elkaar hebben blijkt wel uit de foto’s en video’s die Roxanne deelt. Zo is te zien hoe ze samen een weekendje weg zijn en lekker uiteten gaan. Wat een lief stel!

Bron: Love & Reality | Beeld: B&B vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook