Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen openhartig in Q&A: 'Ik ben blij dat ik eindelijk van alles loskom'

Ook reageert de influencer op Playboy-geruchten.

Tijd om bij te praten! In een Q&A op Instagram vertelt influencer Sarah van Soelen openhartig over haar verslaving, sportroutine en status als 'ex van' én schenkt ze klare wijn over de Playboy-geruchten die rondgaan.

Stel een vraag

Hoe is het nu met Sarah van Soelen? Zondagochtend liet de beauty weten dat ze vragen van haar Instagram-volgers zou gaan beantwoorden, en uiteraard stroomden de questions binnen. Zo geeft de influencer antwoord op de vraag of ze naar meetings gaat in verband met haar vroegere verslaving.

"Nee, ik ga al meer dan een jaar niet naar meetings. Iedereen heeft zijn eigen reis van herstel. Ik vind wel dat je dat in het begin sowieso moet doen, want het heeft mij zeker geholpen", laat Sarah weten in haar Stories. "En als het voor jou goed voelt, ook zeker blijven doen! Het zoeken van een sponsor is ook heel belangrijk, zo leer je van iemand die al langer in herstel is."

Verlangen

Of ze wel eens terugverlangt naar drugs? Ook daarover is Sarah duidelijk. "Verlangen niet, maar ik denk er wel eens aan. Het heeft namelijk jaren in mijn systeem gezeten. Voor nu wil ik het niet en hoef ik het niet. Door dit te zeggen ben ik eerlijk tegen mezelf, want je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt. Dit zegt niet dat ik het in de toekomst wil gebruiken, maar ik wil geen belofte afleggen die ik misschien ooit niet kan nakomen. Het woordje NOOIT is namelijk zwaar, dus ik bekijk het per dag."

'Ex van'

Het grote publiek leerde Sarah dan misschien wel kennen als de vriendin en later ex van André Hazes, maar inmiddels is de influencer wel klaar met dit label. "Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles loskom. Het is namelijk al een geruime tijd over", schrijft Sarah in haar Stories. "We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah, en niet als EX van." Daarbij lijkt ze ook nog voorzichtig naar andere exen te verwijzen: "Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet."

Back to the gym

Een van de dingen die nu op Sarahs prioriteitenlijstje staat, is weer een goede sportroutine opbouwen. "Het is echt erg met me hoor", lacht de blondine op Instagram. "Ik moet echt weer gaan beginnen met trainen. Zo lang zo lekker bezig geweest en ik ben het totaal kwijt. Het begin is echt lastig, hebben meerdere mensen daar last van?" (Het antwoord is een volmondig ja, Sarah!)

Of de influencer toevallig weer de gym in wil duiken om in shape te raken voor een Playboy-shoot? Die geruchten gaan de laatste tijd rond. "Ik hoorde in de wandelgangen dat je in de Playboy komt. Klopt dat?", vraagt een volger. Waarop Sarah laat weten dat ze deze gossip zelf nog niet had gehoord: "Ik weet niet in welke gang jij loopt...Ik heb even iets gemist!" Duidelijk!

Bron: Instagram Stories @sarahvansoelen | Beeld: BrunoPress