Nicolette van Dam heeft sinds kort vitiligo: ‘Beetje onzeker over’

Op Instagram deelt de presentatrice met haar volgers dat ze deze pigmentziekte heeft.

Lees ook

Even tijd nemen om je vakantiefoto’s te bekijken, heerlijk. Voor Nicolette van Dam stond zo’n momentje vandaag op de planning, al was het voor de presentatrice ook een confronterend moment. Nicolette heeft namelijk sinds kort vitiligo en de witte vlekjes die daardoor worden veroorzaakt zijn ook zichtbaar op de zonnige kiekjes.

Dierbare vakantiefoto

Sinds vandaag siert een zonnige vakantiefoto van Nicolette met haar dochter de feed van de presentatrice. “Blij dat Bas deze foto heeft gemaakt”, schrijft ze. De liefde voor haar kind spat ervan af, maar er is ook iets anders dat Nicolette op de foto ziet. Dit veroorzaakt voor haar ‘een confronterend en dierbaar moment’.

“Ik heb een vertraagde schildklier en dat is best vervelend”, legt ze uit. “Anyway, medicatie dus gaat ok. Maar sinds kort heb ik ook vitiligo, witte vlekjes in o.a. m’n nek en rondom m’n ogen. Dat is effe wennen… We bespraken dit hier aan tafel en voelde me een beetje onzeker”, deelt de actrice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Support

Gelukkig kan Nicolette rekenen op veel support, waaronder van haar dochters. “Zeiden de meisjes: ‘Mam, heel veel mensen doen witte make-up onder hun ogen om mooier te zijn, en jij hebt het van jezelf’ 🥰 Kinderlogica. Zo lief.”

Daarnaast overladen ook haar volgers haar met complimentjes en lieve opmerkingen. “Vind t prachtig”, schrijft hubby Bas Smit. “Kinderen hebben altijd gelijk!”, deelt Shirma Rouse. Ook laten veel mensen een hartje achter onder de post van Nicolette.

Bron: Instagram Nicolette van Dam | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook