Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Going Insta official: Kim Kardashian deelt eerste foto's met Pete Davidson

Oe la la!

Ze werden al maanden samen gespot, maar een relatie van een Kardashian is natuurlijk pas écht officieel als het op de gram staat. Gisteren was het zover voor Kim Kardashian en deelde de realityster voor het eerst foto's van haarzelf en Pete Davidson samen.

Insta official

Kim Kardashian heeft haar relatie met Pete Davidson officieel gemaakt door een serie foto's van hen samen op Instagram te plaatsen. Op de tweede foto uit de reeks zie je hoe de twee naar elkaar toe leunen voor een kus. Cute! 

De timing van de foto lijkt de Kardashian niet helemaal aan het toeval over te laten. Sinds een week is de televisiepersoonlijkheid officieel gescheiden en afgelopen woensdag deed ze tijdens een virtuele rechtszitting afstand van de achternaam West.

Romance

Kim en Pete werden afgelopen najaar voor het eerst samen gespot. Waar de twee eerst nog alleen friends zouden zijn, werden ze al snel hand in hand gespot. En dan gingen de twee ook nog eens op superromantische dates. Zo gingen ze op een romantische getaway naar de Bahama's!

Begin deze maand bevestigde Pete dat hij en de Kardashian inderdaad een setje zijn. In een interview met People vertelde de komiek openhartig over hoe hij met een leven in de spotlights omgaat – en daarbij noemde hij Kim voor het eerst zijn vriendin.

Bron: Instagram Kim Kardashian, People, E! News | Beeld: BrunoPress