Déze items uit de GUESS Spring Summer Essentials-collectie mogen niet ontbreken in jouw garderobe 

De Spring Summer Essentials-collectie bestaat uit hebberigmakende items in prachtige tinten.

Of we het willen toegeven of niet: we hebben allemaal weleens een kledingitem gekocht dat we (bijna) nooit hebben gedragen. GUESS wil daar verandering in brengen en komt daarom met een Spring Summer 2022 Essentials-collectie die bestaat uit tijdloze, prachtige items die je elke dag wilt dragen.

Garderobe

Of wij weleens iets hebben gekocht wat we vervolgens nooit hebben gedragen? Guilty as charged. Soms kopen we simpelweg een item dat prachtig, opvallend en iconic is, maar dat helemaal niet bij de rest van onze garderobe past of simpelweg helemaal niet zo mooi staat. Dit is dan ook de reden waarom we heel vaak maar een klein deel van onze garderobe regelmatig dragen – wist je dat we zo’n tachtig procent van de tijd maar twintig procent van onze kleding dragen? En dat terwijl we eigenlijk vaker kledingitems in de wacht willen slepen die ons opwinden, maar die we ook daadwerkelijk zullen dragen. 

GUESS

Truistof-jurk met polokraag – €130
Handtas enisa krokodillenprint – €155

Nieuwe kleuren

Gelukkig breekt een nieuw kleurenseizoen aan: verwassen tinten en gedempte pastelkleuren worden dé tinten van de zomer. Denk aan beige-roze tinten tot aardse mintkleuren en van grijze blauwtinten tot zacht bruin. Enne, kledingstukken in deze kleuren passen vrijwel in elke garderobe. Je hoeft dus niet bang te zijn dat kleuren in deze items in je kast blijven hangen. 

De GUESS Spring Summer 2022-collectie

Laat je overigens niet misleiden door het feit dat deze gedempte pastelkleuren onderdeel zijn van een lente- en zomercollectie. De items uit de allernieuwste GUESS-collectie zijn seizoenloos én sexy, en laten zich omschrijven als veelzijdig en inspirerend. Alle items passen dan ook thuis in een capsule-garderobe.

Guess

Stephi handtas krokoprint – €140
Fit and flare sweaterjurk – €150
Halsketting ‘daktari‘ – €59

Welke items je zoal vindt in de GUESS Spring Summer 2022-collectie? Chique geribbelde wikkelrokken, tanktops met hoge hals, wijde cargobroeken en bodycon-jurken.

GUESS

Fit and flare sweaterjurk – €150
Stephi handtas krokoprint – €140

Veelzijdig

Alle items uit de GUESS’-collectie zijn an sich al prachtig om te dragen, maar ze matchen enorm goed bij witte, okerkleurige of denimkleurige items die je waarschijnlijk al in je kast hebt hangen.

GUESS
Geplooide truistof-jurk – €130

Maak je outfit daarnaast af met pastelkleurige accessoires in de vorm van clutches, handtassen of crossbody bags en je blijft je stijlhorizon uitbreiden.

GUESS

Tricottop geribd – €80
Relaxed chinobroek – €120

Kiezen voor items in subtiele pastelkleuren in tijdloze stijlen is een slimme manier om een duurzame garderobe samen te stellen. Gebleekte tinten zijn immers geschikt voor elke gelegenheid en tillen je dagelijkse look naar een hoger niveau.

GUESS

Jurk in ribstof met opening – €120

Daarnaast kun je een mintgroene jurk met zachte plooirok voor elke gelegenheid gebruiken. Combineer deze jurk met een spijkerjas en een paar witte sneakers en je creëert meteen een stoerdere, casual look. Of maak een geribbelde taupejurk af met ballerina’s en een trenchcoat en je bent hebt meteen een stylish chique look. Kortom: er zijn tal van mogelijkheden.

Dit artikel is in samenwerking met GUESS geschreven.

Laatste nieuws