Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dio legt uit: zo gaat het met zijn voet na het ongeluk tijdens Expeditie Robinson

Het incident met de zee-egel is inmiddels al weken geleden.

Met je voet in een zee-egel trappen: je wenst het je ergste vijand nog niet toe. In Expeditie Robinson zagen kijkers gisteravond hoe het Dio overkwam. Inmiddels is het incident al weken geleden, hoe gaat het nu met de rapper?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson.

Zee-egel

Op het eiland waar de expeditieleden verblijven, krioelen de meest enge dieren rond. Dio mocht helaas kennismaken met één van deze tropische beesten. De rapper trapte met zijn voet in een zee-egel en schreeuwde vervolgens heel het eiland bij elkaar. De pijn die de rapper in zijn voet had, was bizar groot. En het kostte hem ook nog eens zijn plekje in het programma. 

Niet 100 procent hersteld

Hoewel de opnames van Expeditie Robinson al een tijd geleden plaatsvonden – en het dus ook al weken geleden is dat Dio op een zee-egel stapte – deelt de rapper in het napraatprogramma Eilandpraat dat zijn voet nog steeds niet helemaal is hersteld. “Het gaat goed met mijn voet nu, maar hij is niet 100 procent hersteld. Het gaat beter, ik kan er gewoon weer op lopen.” 

“Er zit nog een naaldje in. Dat voel ik wel als ik een beetje gebogen op mijn voet sta. Dat is vervelend.” 

Uitgeschakeld

Vervolgens worden er een aantal beelden geshowd waarin Dio na zijn exit zijn beste vriend opbelt om te delen dat hij uit de Expeditie ligt. “Dit is snel, hè”, lacht Dio aan de telefoon. “Ik lig er op zo’n ongelukkige manier uit. Het was echt wel de bedoeling dat ik tot het eind zou blijven. Ik was aan het strijden en zat er ook echt lekker in, maar je raadt het nooit: ik ben in een zee-egel gestapt, bro. Mijn hele voet is doorboord. Ik ben uitgeschakeld door een zee-egel.”

 Bron: Happy in Shape, Eilandpraat | Beeld: Expeditie Robinson