Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptation Islands Danielle showt prachtige babybump

De Temptation-ster is al een tijdje in verwachting van haar eerste kindje.

Afgelopen januari maakten Temptation Islands Danielle en lover Avni Ozyurt bekend dat zij in verwachting zijn van een kindje. De babybuik van Danielle is inmiddels al flink gegroeid, zo showt ze op Instagram.

Eerste kindje

Even een kleine recap: Danielle deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar (destijds) vriend Mezdi. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Inmiddels zijn we al een flinke tijd verder en is Danielle gelukkig met Avni. De twee verwelkomen binnenkort zelfs een kindje en lieten eerder al weten dat er een jongetje onderweg is. Hoe leuk!

Babybump

Enne, de zwangerschap van Danielle is inmiddels al goed zichtbaar. Via Instagram deelt ze een kiekje van zichzelf in een wit overhemd. De realityster heeft haar blouse aan de onderkant opengelaten, zodat haar groeiende babybump goed te zien is.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @danielledamhuiss

Onder de foto regent het positieve reacties. Zo laten veel volgers van Danielle weten dat ze er stunning uitziet. "Wat ben je prachtig", "Wauw mommy" en "Wat ben je mooi zwanger", klinkt het in de reacties. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Bron: Instagram @danielledamhuiss | Beeld: Temptation Island