Kim Kardashian onthult: gaan we Pete Davidson ook in de nieuwe realityserie zien?

Voor het eerst doet de beauty een boekje open over haar kersverse vlam.

Na haar breuk met Ye, is Kim Kardashian alweer enige tijd heel gelukkig met Pete Davidson. Hoewel de twee hun relatie redelijk on the down low hielden, heeft Kim nu toch voor het eerst een boekje opengedaan over haar partner.

Kim en Pete…en Kanye

Dat de scheiding tussen Kim en (Kan)ye niet helemaal van een leien dakje gaat, hebben we de afgelopen maanden wel kunnen zien. Ye gooit op socials flink met modder en ook in zijn lyrics en muziekvideo’s haalt hij uitgebreid uit naar de nieuwe vlam van zijn ex-vrouw.

Toch zijn Kim en Pete heel gelukkig met elkaar en na een hoop stiekeme afspraakjes en geheim geflirt, is de Kardashian er nu klaar voor om met de kijkers te delen hoe zij en Pete elkaar hebben gevonden.

The Kardashians

Natuurlijk was een grote vraag of we Pete Davidson ook te zien zouden krijgen in de serie rond de familie Kardashian. Na hun move van E!’s Keeping up with the Kardashians naar Hulu’s The Kardashians, komt komend april namelijk het eerste seizoen van de nieuwe serie rond de familie uit. Aan Variety vertelt Kim nu of we Pete ook tegen gaan komen in de serie.

“Ik heb niet met hem gefilmd. En daar heb ik niks op tegen. Het is gewoon niet zijn ding. Maar als hij ook bij een evenement was, dan vertelde hij de camera’s bijvoorbeeld niet om te vertrekken”, laat de miljardair weten.

Dishing details

Maar dat betekent niet dat er geen aandacht gaat zijn voor de opbloeiende liefde tussen de Kardashian en de comedian. “Je gaat sowieso die openheid en eerlijkheid van mij krijgen over mijn relatie”, deelt ze met Variety. “Ik zal uitleggen hoe we elkaar ontmoetten, wie het eerste contact legde met wie, en hoe het is gebeurd”, aldus Kim.

Bovendien geeft de beauty nog een klein voorproefje op wat we van de show kunnen verwachten: “Ik denk dat ik binnenkort iets heel excitings ga filmen. Maar dat is niet voor dit seizoen – dat zou pas volgend seizoen uitkomen.” Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Variety | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws