Hoe geweldig: je eigen dateverhaal kan een storyline in GTST worden

Wie weet speelt jouw lovestory zich opnieuw af in Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat al sinds 1990(!) en zendt bijna dagelijks een aflevering uit. Er hebben zich in Meerdijk al tientallen (misschien wel honderden) lovestories afgespeeld, dus er is nieuwe inspiratie nodig. Enne, daarbij kan jij helpen.

Herkenbaar

Er hebben zich in Meerdijk behoorlijk wat bizarre verhalen afgespeeld, maar daar lijkt een einde aan te komen. Volgens RTL Boulevard wil GTST haar verhaallijnen iets meer herkenbaar maken. Oftewel: verhalen die we allemaal mee zouden kunnen maken.

In een oproep op Instagram doet GTST-actrice Bertrie Wierenga, die de rol van Shanti vertolkt, haar verhaal. “Meerdijk kan wel wat extra liefde gebruiken”, begint ze.

Dateverhaal

Bertrie vraagt vervolgens om een waargebeurd dateverhaal, dat in de serie gebruikt kan worden. “Heb jij een supergrappig of zelfs super gênant dateverhaal? Laat het ons alsjeblieft weten in de comments. En voor je het weet, zit jouw liefdesverhaal in Goede Tijden, Slechte Tijden. Of gaat een personage, met jouw naam, op date in De Koning of De Rozenboom.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Enne, mocht je wat tijd over hebben, neem dan vooral even de tijd om de comments bij de Instagram-post van GTST te lezen. Want de dateverhalen die binnenstromen in de reacties zijn héérlijk om te lezen. Van een brandje door ‘romantisch’ aangestoken kaarsen tot aan meeuwenpoep op je pizza tijdens een date op het terras: wij smullen ervan.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST

Laatste nieuws