Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Yasmine waarschuwt na cosmetische ingreep: 'Deze dokter heeft mijn borsten verpest'

Via Instagram doet Yasmine uitgebreid haar verhaal.

Wanneer we naar onze favo realityseries kijken of scrollen door onze Instagram-feeds, dan is één ding duidelijk: een boob job is anno 2022 behoorlijk populair. Toch hangen er flink wat gevaren aan zo'n cosmetische ingreep, zo ondervond ook EOTB's Yasmine Pierards.

'Borsten verpest'

Dat Yasmine niet vies is van een cosmetische ingreep heeft de beauty nooit onder stoelen of banken geschoven. Ze onderging meerdere operaties, waaronder een ingreep aan haar borsten. Al is ze daar allesbehalve tevreden over geweest. Volgens de realityster heeft een dokter in België ze 'verpest', zo schrijft ze in haar bericht.

"Ik had symmastia (een aandoening die ervoor zorgt dat de huid loslaat van het borstbeen, dat komt vaker voor bij borstimplantaten, red.) en mijn borsten zagen er compleet verschillend uit", schrijft ze openhartig.

Veel pijn

Yasmine voelde naar eigen zeggen dat er iets niet juist zat, en dat bleek te kloppen. "Onlangs hoorde ik van mijn dokter dat mijn implantaat boven de spier was gaan zitten en gedraaid was, waardoor ik veel pijn had." Het was zelfs zo verkeerd dat Yasmine opnieuw onder het mes moest bij een andere arts.

Gelukkig heeft deze arts het probleem voor Yasmine op kunnen lossen en is ze inmiddels opgelucht. "Ik ben heel blij dat mijn nieuwe dokter het heeft kunnen oplossen met een deftige reconstructie. Binnen enkele maanden wordt er nog vet onderaan mijn borsten gespoten om ze nog meer symmetrisch te maken", stelt ze.

Waarschuwing

Het verhaal van Yasmine is behoorlijk shocking en dat ziet de realityster zelf ook in. Zo wil ze haar volgers waarschuwen om heel goed na te denken voor je een cosmetische ingreep ondergaat. "Ik ben altijd eerlijk over alles, dus ook wanneer het misgaat. Mensen, denk heel goed na wat je doet. Laat vooral nooit je borsten opereren door iemand die gespecialiseerd is in neusoperaties." Sterkte, Yasmine!

Bron: Love Reality, Instagram @yasminepierards | Beeld: BrunoPress