Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: nog een Bachelor-deelnemer haalt keihard uit naar Fabrizio Tzinaridis

She is not amused...

Het wordt steeds heter in Griekenland waar de Vlaamse versie van De Bachelor zich afspeelt. En nee, dan hebben we het niet over de temperatuur, maar over de spanningen in de villa van Fabrizio Tzinaridis. In de laatste aflevering werd er voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor een roos geweigerd, maar werd er ook iemand door Fabrizio zelf naar huis gestuurd. Helaas was dat Karina Shaker, die in gesprek met HLN geen goed woord over voor De Bachelor lijkt te hebben.

Roos geweigerd

In de nieuwste aflevering van De Bachelor België zagen we een uniek moment. Phaedra leek een goede klik te hebben met Fabrizio, de twee hadden zelfs gezoend. Maar nadat Fabrizio een paar uur later met Sanne zoende, namen de spanningen toe. Dat leidde er toe dat Phaedra tijdens de rozenceremonie besloot om de roos niet aan te nemen en vrijwillig het programma te verlaten. Genoeg drama dus daar in Griekenland, maar Karina doet er nog een schepje bovenop.

Onnatuurlijk

In een interview met Het Laatste Nieuws laat Karina weten waarom het niets tussen haar en Fabrizio is geworden. Volgens de beauty had zij daar zo haar redenen voor. Ze is namelijk van mening dat de man achter de vrouw aan moet gaan en niet andersom. "Ik was gewoon mezelf. In het echt ga ik ook niet achter een man aanlopen. Dat voelt zo onnatuurlijk aan. Zelfs gewoon bij de cocktail party hem apart nemen was zo ongemakkelijk voor mij. Ik deed dat echt niet graag."

Kritiek

Daarnaast vond Karina het niet oké hoe Fabrizio met haar is omgegaan. “Ik sta nog steeds achter mijn kritiek op de boot. Ik vond het niet echt ‘gentleman’-gedrag. Zoals ik tegen hem zei: ik weet niet wat het nut is van een groepsdate als je toch alleen maar met Phaedra wilt optrekken. Dat vond ik respectloos en gewoon niet mooi. Hij behandelt niet alle meisjes hetzelfde.”

Daarom vindt Karina het helemaal niet erg dat haar Bachelor-avontuur al ten einde is gekomen. “Ik was teleurgesteld en daarna dacht ik: nope, wat ik heb gezien is nog altijd meer Temptation-Fabrizio dan iets anders. En dat is absoluut niet mijn ding.” Voor Fabrizio was het in ieder geval geen moeilijke keuze om Karina geen roos te geven. “Ik en Karina zouden binnen een paar dagen heel erge ruzie hebben, denk ik”, zei hij in de vierde aflevering. Hmm…

Bron: RTL Boulevard, HLN | Beeld: De Bachelor (BE)