Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de partner van Expeditie Robinsons Rita Berger

Rita is al flink wat jaren samen met haar lover.

Een shocking eerste exit van twee fanatieke expeditieden, de bizarre stellages in de eerste proeven en véél te spannende eilandraden: we kunnen wel stellen dat Expeditie Robinson écht begonnen is. In dit All Stars-seizoen mogen we opnieuw genieten van de fanatieke Rita Berger, die huis en haard achterliet voor deze unieke tweede kans. 

Tweede kans

In 2009 deed Rita mee aan Expeditie Robinson en wist de Bredase psycholoog het enorm ver te schoppen. Ze belandde in de finale, maar won helaas nét niet. In Expeditie Robinson: All Stars probeert Rita nog een kans te wagen, wat haar tot nu toe behoorlijk goed lijkt te verlopen.

Dit jaar laat Rita echter wel een hoop liefde achter. De psychologe is namelijk al een aantal jaar samen met haar huidige partner, waarmee ze zelfs een dochtertje heeft. 

8275 dagen verliefd

Onlangs deelde Rita op Instagram een lief berichtje over haar grote liefde. Zo liet ze weten dat ze al 8275 dagen in love is. 

De Bredase laat niet veel los over haar privéleven, maar deelt zo nu en dan een kiekje samen met haar man en dochter. Zo hielden de twee haar onlangs nog gezelschap tijdens een hardlooprondje. “Ik kreeg gezelschap vandaag! Warming up met Michael en Lisse want #samenlopenisleuker.”

 

All Stars-seizoen

Het seizoen van Expeditie Robinson is inmiddels in volle gang en is vorig jaar opgenomen op het zonnige Zanzibar. Eigenlijk zou dit seizoen exclusief bij Videoland te zien zijn, maar vanwege het uitvallen van The Voice of Holland op vrijdagavond is Expeditie Robinson: All Stars ook op RTL 4 te zien.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf donderdag 24 februari wekelijks te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. Ben jij Videoland-abonnee? Lucky you! Want dan kun je elke donderdag een week vooruitkijken.

Bron: Story, Instagram | Beeld: Expeditie Robinson: All Stars