Fabrizio, move over: De Bachelors Phaedra heeft een nieuwe liefde

You go, Phaedra.

Lees ook

Onlangs werd er voor het eerst een roos geweigerd in De Bachelor en dat viel bij Fabrizio, de bachelor in kwestie, rauw op zijn dak. Phaedra weigerde de roos, maar heeft hier allesbehalve moeite mee. 

Roos geweigerd

In de nieuwste aflevering van De Bachelor België zagen we een uniek moment. Phaedra leek een goede klik te hebben met Fabrizio, de twee hadden zelfs gezoend. Maar nadat Fabrizio een paar uur later met Sanne zoende, namen de spanningen toe.

Ondanks alles besloot Fabrizio dat hij nog verder wilde met Phaedra. “Ik snap niet hoe we tot hier zijn kunnen komen, op deze manier”, zegt hij. “Ik heb er lang over nagedacht, en ik hoop dat ik een andere kant van je mag zien…”

Niet aangenomen

Phaedra had echter een nare nasmaak overgehouden van de cocktailparty eerder die avond. “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken”, sprak ze uit. “Vandaar deze roos”, probeerde Fabrizio nog. 

Een mislukte poging, want Phaedra besloot de roos niet aan te nemen. En dat is toch wel echt een unicum in De Bachelor. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

Nieuwe liefde

Aan Het Nieuwsblad weet Phaedra echter te vertellen dat ze nog steeds achter haar keuze staat. De beauty heeft naar eigen zeggen een toxische relatie gehad in het verleden, waardoor ze zich absoluut niet opnieuw in een hoekje wil laten drukken. 

“Ik nam mezelf toen voor dat als ik nog eens in zo’n situatie zou belanden, dat ik me daar gauw uit zou verwijderen. Zeker daar in Griekenland. Waarom zou ik me naar beneden laten halen door iemand die ik zelfs niet goed ken?”, stelt ze.

Enne, Fabrizio is al lang geen love interest van Phaedra meer. De beauty heeft naar eigen zeggen al een nieuwe liefde. “Ik ben ondertussen opnieuw aan het daten”, stelt ze. You go girl.

Bron: HLN, Het Nieuwsblad | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook