Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

In déze stad verschijnt de nieuwe Bureau-reeks met Ewout Genemans

Wij kunnen niet wachten.

Heftige situaties op straat, spannende achtervolgingen en emotionele verhalen: de afleveringen van de Bureau-reeks van Ewout Genemans zitten er vol mee. Zit jij standaard aan de buis gekluisterd bij het kijken van dit programma? Lucky you, want er komt een gloednieuw seizoen aan en die speelt zich af in déze stad.

Mee met de politie

In de populaire serie loopt Ewout mee met de politie in verschillende steden. Na Bureau 040 (Eindhoven), Bureau Burgwallen (Amsterdam) en Bureau Hofstad (Den Haag) gaat de presentator nu meelopen in weer een nieuwe stad. Het programma geeft je een kijkje achter de schermen van de politie en is behoorlijk spannend.

Enne, voor liefhebbers van het programma is er goed nieuws. Er komt een nieuwe reeks aan en die speelt zich af in Arnhem. 

Bureau Arnhem

Via Instagram laat Ewout vol trots weten: “Bureau Arnhem!” De presentator laat weten dat hij enorm zin heeft in het nieuwe seizoen. “Ik ben benieuwd wat we allemaal mee gaan maken. Later dit jaar te zien bij RTL.”

Net als Ewout zijn ook wij enorm benieuwd naar het nieuwe seizoen. Saai wordt het in ieder geval niet, want ook in Arnhem zitten de politieagenten allesbehalve stil. Zo beschrijft de website van Politie Arnhem over de uitzending: “Arnhem is een stad met vele gezichten. Het politiewerk in de stad is onder andere gericht op het horecagebied in het centrum en op een groot aantal evenementen zoals voetbalwedstrijden en Koningsnacht. Daarnaast krijgen woninginbraken, overvallen, straatroven en (drugs)overlast ook veel aandacht."

Wij zijn benieuwd. Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Bureau 040, Bureau Burgwallen en Bureau Hofstad zijn terug te zien op Videoland.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress