Wat een luxe: hier slaapt Geraldine Kemper tijdens Expeditie Robinson

Dit lijkt ons ook wel wat.

Tijdens Expeditie Robinson moeten de kandidaten zien te overleven op onbewoonde eilanden. En als we de kandidaten moeten geloven, dan is dat niet echt een pretje. Al geldt voor de presentatoren het tegenovergestelde.

Goed getroffen

Ook de presentatoren van het survivalprogramma besteden hun vrije uurtjes in de buitenlucht, maar dan wel in een luxe jasje. Presentatrice Geraldine Kemper showt op Instagram in welk verblijf zij logeert tijdens haar presentatieklus voor het programma. 

“Dit is mijn huisje”, begint ze enthousiast. De presentatrice, die eerder zelf meedeed aan Expeditie Robinson, beseft dat ze het erg goed getroffen heeft. “De vorige keer sliep ik op een onbewoond eiland in het zand – met honger. Dat was afzien.”

In de buitenlucht

Geraldine showt vol trots haar kleine huisje, dat aan veel kanten open is. “Fijn hè! Je hoort ’s nachts zelfs de apen, ze klimmen dan op het dak. Soms zie ik ze zelfs.”

Als kers op de taart showt Geraldine haar badkamer, die zich helemaal in de buitenlucht bevindt. “Als je gaat douchen in het donker, kun je boven je de sterren zien.”

All Stars-seizoen

Het seizoen van Expeditie Robinson is inmiddels in volle gang en is vorig jaar opgenomen op het zonnige Zanzibar. Eigenlijk zou dit seizoen exclusief bij Videoland te zien zijn, maar vanwege het uitvallen van The Voice of Holland op vrijdagavond is Expeditie Robinson: All Stars ook op RTL 4 te zien.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf donderdag 24 februari wekelijks te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. Ben jij Videoland-abonnee? Lucky you! Want dan kun je elke donderdag een week vooruitkijken.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws