Sad: deze GTST-actrice verlaat Meerdijk voorgoed

Haar comeback was helaas van korte duur.

Billy de Palma is no more. Actrice Lone van Roosendaal neemt dit keer definitief afscheid van Goede Tijden, Slechte Tijden, zo laat ze weten op Instagram.

Comeback

Heel even konden we weer van Lone van Roosendaal als Billy de Palma genieten in GTST, maar haar comeback was van korte duur. Haar laatste exit, tijdens de zomercliff van 2021 leek al definitief. Ze sloeg toen op de vlucht, nadat ze Ludo’s assistent Leon om het leven bracht. In november 2021 verbaasde ze vriend en vijand met haar terugkeer naar Meerdijk.

Vervroegd pensioen

Helaas heeft Lone nu toch besloten haar GTST-rol aan de wilgen te hangen. Definitief dit keer, zo laat ze weten in een video op Instagram. “Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed”, schrijft de actrice. “Dank aan alle trouwe kijkers! En grote dank aan alle lieverds van GTST voor de fijne tijd. Ik ben met Richard van Nooten (Edwin Jonker) met vervroegd pensioen. Het gaat jullie goed! ❤️❤️❤️ Op naar nieuwe projecten!😀😀”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lone Van Roosendaal (@loneeva)

Jammer

Veel fans van de serie kunnen maar moeilijk verkroppen dat ze voorgoed afscheid moeten nemen van Billy de Palma aka Lone. “Je gaf de serie net die meerwaarde die het nodig heeft. Iemand die juist tegen alles ingaat wat ‘normaal’ is… Je gaat écht heel erg gemist worden. In ieder geval door mij”, laat een volger weten. “Heel jammer, want je was echt een aanwinst voor de serie. Maar je moet altijd datgene doen waar jij je het beste bij voelt, en waarvan jij vindt dat je het moet doen”, schrijft een ander. En zo is het maar net. Good luck, Lone!

Bron: Instagram @loneeva, RTL Boulevard | Beeld: Goede Tijden, Slechte Tijden

Laatste nieuws